R ragjer Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 439 21 Şubat 2023 #1 Diyetisyene yazılmıştım. 1 hafta geçti bugün ölçüm yaptı 4.7 kg vermişim. Böyle hızlı vermek sağlıklı olur mu? 122 kilodan 117 düştüm.
Diyetisyene yazılmıştım. 1 hafta geçti bugün ölçüm yaptı 4.7 kg vermişim. Böyle hızlı vermek sağlıklı olur mu? 122 kilodan 117 düştüm.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.862 Makaleler 3 Çözümler 59 21 Şubat 2023 #2 ragjer dedi: Diyetisyene yazılmıştım. 1 hafta geçti bugün ölçüm yaptı 4.7 kg vermişim. Böyle hızlı vermek sağlıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Siz kilodan çok su verdiniz hocam merak etmeyin.
ragjer dedi: Diyetisyene yazılmıştım. 1 hafta geçti bugün ölçüm yaptı 4.7 kg vermişim. Böyle hızlı vermek sağlıklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Siz kilodan çok su verdiniz hocam merak etmeyin.
R ragjer Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 439 21 Şubat 2023 #3 Yukapian dedi: Siz kilodan çok su verdiniz hocam merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... 3kg yağdan vermişim. Bel kısmım incelmiş.
Yukapian dedi: Siz kilodan çok su verdiniz hocam merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... 3kg yağdan vermişim. Bel kısmım incelmiş.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.862 Makaleler 3 Çözümler 59 21 Şubat 2023 #4 Hatta fikrimi soracak olursanız ilk hafta için bu kilo aralığında birisine göre az bile vermişsiniz denilebilir. Yukapian dedi: Hatta fikrimi soracak olursanız ilk hafta için bu kilo aralığında birisine göre az bile vermişsiniz denilebilir. Genişletmek için tıkla... Çok normal hocam ileride de ayda 5 kilo vereceksiniz başlangıç için bu şekilde ilerliyor.
Hatta fikrimi soracak olursanız ilk hafta için bu kilo aralığında birisine göre az bile vermişsiniz denilebilir. Yukapian dedi: Hatta fikrimi soracak olursanız ilk hafta için bu kilo aralığında birisine göre az bile vermişsiniz denilebilir. Genişletmek için tıkla... Çok normal hocam ileride de ayda 5 kilo vereceksiniz başlangıç için bu şekilde ilerliyor.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.939 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #5 Benim gittiğim diyetisyenler günde 2-2,5 ekmek yediriyor .