1 haftada futbolda çok iyi olmak mümkün mü?

MaskülenBiri

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bizim arkadaşlara ben çok iyi futbol oynuyorum, lisansım falan var diye hava attım fakat bayağı kötüyüm haftaya beden eğitimi olacak ve beni oynatacaklar.
Söylediğim gibi 1 haftada ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Bizim arkadaşlara ben çok iyi futbol oynuyorum, lisansım falan var diye hava attım fakat bayağı kötüyüm haftaya beden eğitimi olacak ve beni oynatacaklar.

Yetenek işi futbol yetenek yoksa bir şey yapman mümkün değil ister 1 haftada ister 1 yılda.

Onların "çok iyiden" beklentisi ne ona bakmak lazım. Yoksa imkansız özel yeteneğinde olması gerekiyor çalışmayla olmaz sadece ve 1 hafta acayip kısa bir süre.

Bacağında bir sorun var futbol oynaman sonraki hafta için uygun değil.

Çalıma filan girme duvar ol. Atağa bulaşma bile. Sadece orta sahada dur atılan topu geri defansa at. Eğer arkan boşsa dön arkana riske etme ilerdeki boş birine oyna. Mert Hakan bu taktikle yıllardır feneri sömürüyor.

Hahahahaha. Bir top alıp çimenlik bir yere gidip en azından YouTube'dan sert şut atma isabetli pat atma vb gibi tutoriolları izleyip topa dokunmayı öğren eğer hızlı koşuyorsan topu ayağında düzgünce tutarak ileri geri sağ sol yaparak koş çimenlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…