Sürekli Low-Level çalışan biri olarak JavaScript'i çok kolay bir dil olarak görüyorum ama bu yanlış anlaşılmasın. Şöyle açıklayayım; yüksek seviyeli bir dil olduğu için işinizi inanılmaz kolaylaştırıyor, her şeyi yapabiliyorsunuz ama bunun bedeli olarak da bilmeniz ve öğrenmeniz gereken gerçekten çok fazla şey var. Bu arada JavaScript ile ilgili bir uzmanlığım falan yok, biliyorum gibi bir iddiam da yok ama birkaç profesyonel proje ve ölçeklenebilir Web Application geliştirdim, yani çok boş da değilim.
Sorunuza gelirsek; 1 haftada çok olacak bir iş değil (şayet başlar başlamaz sizden JS biliyor gibi uygulama geliştirmenizi isteyeceklerse olmaz yani.). Fakat siz "Yalnızca başlangıç yapmak için 1 haftam var, sonrasında kendimi geliştirmek için yine zamanım olacak." diyorsanız, o halde çok da sorun olacağını zannetmiyorum. Attığınız videoyu özellikle incelemedim ama YouTube üzerinde benzer bir sürü faydalı video var. Onlarla başlangıç yapabilirsiniz. Konsepti anlamak için ChatGPT'den de yardım alabilirsiniz. Ben ilk JS'e başladığım zamanlarda ChatGPT'den epey faydalanmıştım. Özellikle konseptleri ve syntax'i örnekler ile güzel anlatıyor.