S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #1 Şu an 20'li netlerdeyim TYT netlerim nasıl arttırabilirim kalan sürede? Netlerim birkaç gündür artmıyor. Umutsuzluğa kapılmaya başladım.
Şu an 20'li netlerdeyim TYT netlerim nasıl arttırabilirim kalan sürede? Netlerim birkaç gündür artmıyor. Umutsuzluğa kapılmaya başladım.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 siberci013 dedi: Şu an 20'li netlerdeyim TYT netlerim nasıl arttırabilirim kalan sürede? Netlerim birkaç gündür artmıyor. Umutsuzluğa kapılmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Baraj puan zaten 14 16 net arası 20 net ne hiç çalışmadıysan bu saatden sonra artacağını sanımyom zaten.
siberci013 dedi: Şu an 20'li netlerdeyim TYT netlerim nasıl arttırabilirim kalan sürede? Netlerim birkaç gündür artmıyor. Umutsuzluğa kapılmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Baraj puan zaten 14 16 net arası 20 net ne hiç çalışmadıysan bu saatden sonra artacağını sanımyom zaten.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #3 Miraç Gürbüz dedi: Baraj puan zaten 14 16 net arası 20 net ne hiç çalışmadıysan bu saatden sonra artacağını sanımyom zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çalışıyorum ama netlerim artmıyor.
Miraç Gürbüz dedi: Baraj puan zaten 14 16 net arası 20 net ne hiç çalışmadıysan bu saatden sonra artacağını sanımyom zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çalışıyorum ama netlerim artmıyor.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 siberci013 dedi: Yok hocam çalışıyorum ama netlerim artmıyor. Genişletmek için tıkla... Düzenli çalışmıyorsundur nereden başlayacağını bilmiyorsundur disiplinli değilsindir aklın başka şeylerdedir.
siberci013 dedi: Yok hocam çalışıyorum ama netlerim artmıyor. Genişletmek için tıkla... Düzenli çalışmıyorsundur nereden başlayacağını bilmiyorsundur disiplinli değilsindir aklın başka şeylerdedir.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #5 Miraç Gürbüz dedi: Düzenli çalışmıyorsundur nereden başlayacağını bilmiyorsundur disiplinli değilsindir aklın başka şeylerdedir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftada sıkı bir çalışmaya 40 nete ulaşabilir miyim?
Miraç Gürbüz dedi: Düzenli çalışmıyorsundur nereden başlayacağını bilmiyorsundur disiplinli değilsindir aklın başka şeylerdedir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftada sıkı bir çalışmaya 40 nete ulaşabilir miyim?
quepat Picopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2023 #6 Miraç Gürbüz dedi: Baraj puan zaten 14 16 net arası 20 net ne hiç çalışmadıysan bu saatden sonra artacağını sanımyom zaten. Genişletmek için tıkla... Baraj mı kaldı yav. siberci013 dedi: Hocam 1 haftada sıkı bir çalışmaya 40 nete ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sence kanka 1 haftada şimdiye kadar yaptığın her şeyin 2 katını yapabilir misin? Yaparım diyorsan çıkarsın
Miraç Gürbüz dedi: Baraj puan zaten 14 16 net arası 20 net ne hiç çalışmadıysan bu saatden sonra artacağını sanımyom zaten. Genişletmek için tıkla... Baraj mı kaldı yav. siberci013 dedi: Hocam 1 haftada sıkı bir çalışmaya 40 nete ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sence kanka 1 haftada şimdiye kadar yaptığın her şeyin 2 katını yapabilir misin? Yaparım diyorsan çıkarsın
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #7 quepat dedi: Baraj mı kaldı yav. Sence kanka 1 haftada şimdiye kadar yaptığın her şeyin 2 katını yapabilir misin? Yaparım diyorsan çıkarsın Genişletmek için tıkla... Genel olarak geçmişe bakıldığına göre söyledim.
quepat dedi: Baraj mı kaldı yav. Sence kanka 1 haftada şimdiye kadar yaptığın her şeyin 2 katını yapabilir misin? Yaparım diyorsan çıkarsın Genişletmek için tıkla... Genel olarak geçmişe bakıldığına göre söyledim.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 9 Haziran 2023 #8 Dil bilgisi kısmı ve matematik full tekrar videoları izlersen bence faydası olur.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #9 Wolwor dedi: Dil bilgisi kısmı ve matematik Full tekrar videoları izlersen bence faydası olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kalan sürede 40 nete ulaşabilir miyim?
Wolwor dedi: Dil bilgisi kısmı ve matematik Full tekrar videoları izlersen bence faydası olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kalan sürede 40 nete ulaşabilir miyim?
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 9 Haziran 2023 #10 siberci013 dedi: Hocam kalan sürede 40 nete ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aga dediklerimi yaparsan ulaşırsın bence.
siberci013 dedi: Hocam kalan sürede 40 nete ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aga dediklerimi yaparsan ulaşırsın bence.