Steam 1 haftadır bankaya iade yapmadı

Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM.
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Steam'den 24 Aralıkta oyun aldım ama hala iadesi gelmedi. 5 gün sonra mesaj yazdım banka ile konuşun dediler. Cuma günü 3gün önce banka ile konuştum. Beklenen iade yok dediler. Sitede 7 günden fazla sürebilir diyor. Ne yapayım yarın ziraat bankasını tekrar arayayım mı? Hesap kesim tarihi de geçti borç olarak görünüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240101_155327_Steam.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20240101_155404_Steam.jpg
    209,3 KB · Görüntüleme: 48
Kanka noel tatili falan bir keresinde 29 Aralık'ta iade istedim 16 Ocakta gelmişti yani sebep yazmamistı bende noel e falan bağladım.

Faizler yükselmişken hazır elde olan parayı değerlendiriyorlar. Sene sonunda o şekilde elde edilen Faiz gelirlerini toplarsanız, büyük şirketlerin elinden geçen parada bu hiç küçümsenmeyecek bir değere ulaşır.

Aynı gün iade ettiysen parayı 1 ay sonra bile alabilirsin ben yaşadım bu durumu. Keşke 1-2 gün bekleseydin.
Eyvah

Kanka noel tatili falan bir keresinde 29 Aralık'ta iade istedim 16 Ocakta gelmişti yani sebep yazmamistı bende noel e falan bağladım.

Tatilleri oluyor diye biliyorum 2 hafta onlarda 25'inde başlıyor 2 hafta da tatil oluyor olabilir.

İyi bir şey mi kötü mi? Günün kuruna göre ceviriyorlarmiş.

Arkadaşlar para gelir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…