1 haftadır çalışılan BİM'de istifa edilebilir mi?

StormFight

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 haftadır BİM'de çalışıyorum, iş çok ağır geldiği için ayrilmak istiyorum. İlk 2 ay deneme süresi olduğu için galiba ihbar tazminati ve bildirme zorunlulugum yokmuş (internette oyle yaziyor). Yani ben direkt yarin haber vermeden işten çiksam çaliştiğim gün kadar param yatar değil mi, ve tazminat vs. cikarmazlar öyle mi? Bilen arkadaşlar dikkatli okuyup cevap verirlerse sevinirim, teşekkürler.

Dilekçe sunun bence sunmazsanız bile ay sonu yatırılır maaşınız.

Merhaba dost iyi geceler, bende BİM'de çalışmayı planlıyordum tavsiye eder misin?

Müdürle konuş sorun olmaz. Kazandığın parayı da verirler. Ama istifa dilekçesini teslim et mutlaka. Yoksa sorun olur ileride.

Tabii ki edebilirsin. İstifa dilekçeni yaz ve ver. Çalıştığın günlerin parası maaş gününde yatar.

Merhaba dost iyi geceler, bende BİM'de çalışmayı planlıyordum tavsiye eder misin?

Dostum şubeden şubeye değişiklik gösteriyor sana şöyle söyleyeyim bu işin en iyi yerinde olsan bile kötü bence neden diyeceksin insanlarla uğraşmak gerçekten zor mesela bizim şubedeki çalışma arkadaşlari ve müdür gayet iyiler bana işi öğrenmem için çok yardimci oluyolar fakat iş çok yorucu hem fiziksel hem mental çalışma saatin çok fazla haftada mutlaka 1 gün yeniysen Full çekiyosun 8.45-21.15(cikisin 22.00i buluyor) bende neden bulaştiğimi bilmiyorum CV boştu tecrübe kazanayim diye girdim de pişmanim biraz sende eğer ben cok direncli birisiyim diyorsan veya paraya aşiri ihtiyacin varsa gir dene bir en kötü istifa edersin onun haricinde bana kalirsa yapilacak bir iş değil.

Eyvallah dost cok teşekkür ederim bende CV verdim bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…