1 haftadır tüm hesaplar çalınmaya çalışılıyor

Hocam bir de benim mailime yakın bir mail adresi oluşturmuşlar dün az kalsın kurtarma olarak ekleyip maili çalıyolardı.

Hocam bir de benim mailime yakın bir mail adresi oluşturmuşlar dün az kalsın kurtarma olarak ekleyip maili çalıyolardı.

Bana da aynı şekil soyadıma benzeyen bir mail oluşturmuşlar. Ama kurtarma maili olarak eklemesi için senin gerçekten kullandığın maile giriş yapmış olması lazım değil mi?

Bana da aynı şekil soyadıma benzeyen bir mail oluşturmuşlar. Ama kurtarma maili olarak eklemesi için senin gerçekten kullandığın maile giriş yapmış olması lazım değil mi?

İşte dün bana veri ihlali tarzında bir yazı geldi sonra eklemek istediğiniz posta yazısı geldi onu görünce hemen şifremi değiştirip iki adımlı doğrulamayı aktif ettim.

Tarayıcınızın şifre yöneticisi yerine ayrı bir şifre yöneticisi kullanın. Bütün şifreleriniz farklı ve şifre yöneticisinin oluşturduğu şifreler olsun. İki adımlı doğrulamaya izin veren bütün sitelerden açın. Ayrıca bir virüs taraması yapın. Eğer brute Force ile deniyorlarsa şifreniz güçlü olursa bir şey yapamazlar korkmayın.

Virüs için program önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…