WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.242 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar evde durmak istemiyorum yani zaman geçmiyor. Ne yapılabilir evde? Ne yapmak mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2022
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 11 Kasım 2022 #2 WolreaG dedi: Arkadaşlar evde durmak istemiyorum yani zaman geçmiyor. Ne yapılabilir evde? Ne yapmak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Spor yap, arkadaşlarınla gez, parklara git.
WolreaG dedi: Arkadaşlar evde durmak istemiyorum yani zaman geçmiyor. Ne yapılabilir evde? Ne yapmak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Spor yap, arkadaşlarınla gez, parklara git.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 11 Kasım 2022 #3 Dışarı çık, kitap oku, arkadaşlarka kola,çekirdek yap, ders çalış,Film izle.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #4 Spor yap , kütüphaneye git , arkadaşlarınla gez .
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 11 Kasım 2022 #5 Arkadaşların ile güzel şeyler içebilirsin. Kafa dağıtmak için iyi bir yol.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.242 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #6 lovemyers dedi: Arkadaşların ile güzel şeyler içebilirsin. Kafa dağıtmak için iyi bir yol. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım yok ama sınıftakilere yazarım. Abi yapma dedi: Spor yap , kütüphaneye git , arkadaşlarınla gez . Genişletmek için tıkla... Kütüphaneye hiç gitmedim korkuyorum Bu yüzden. 430518 dedi: Spor yap, arkadaşlarınla gez, parklara git. Genişletmek için tıkla... Spora gidiyorum hocam. AnotherJourney dedi: Dışarı çık, kitap oku, arkadaşlarka kola,çekirdek yap, ders çalış,Film izle. Genişletmek için tıkla... Ders, film ve kitap güzel fikir.
lovemyers dedi: Arkadaşların ile güzel şeyler içebilirsin. Kafa dağıtmak için iyi bir yol. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım yok ama sınıftakilere yazarım. Abi yapma dedi: Spor yap , kütüphaneye git , arkadaşlarınla gez . Genişletmek için tıkla... Kütüphaneye hiç gitmedim korkuyorum Bu yüzden. 430518 dedi: Spor yap, arkadaşlarınla gez, parklara git. Genişletmek için tıkla... Spora gidiyorum hocam. AnotherJourney dedi: Dışarı çık, kitap oku, arkadaşlarka kola,çekirdek yap, ders çalış,Film izle. Genişletmek için tıkla... Ders, film ve kitap güzel fikir.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 11 Kasım 2022 #7 WolreaG dedi: Arkadaşlarım yok ama sınıftakilere yazarım. Kütüphaneye hiç gitmedim korkuyorum Bu yüzden. Spora gidiyorum hocam. Ders, film ve kitap güzel fikir. Genişletmek için tıkla... Sınıfta yakın olmadığın birisine yazarsan durumu absürt karşılar. Sohbetin olan birisine içki içmeyi teklif et.
WolreaG dedi: Arkadaşlarım yok ama sınıftakilere yazarım. Kütüphaneye hiç gitmedim korkuyorum Bu yüzden. Spora gidiyorum hocam. Ders, film ve kitap güzel fikir. Genişletmek için tıkla... Sınıfta yakın olmadığın birisine yazarsan durumu absürt karşılar. Sohbetin olan birisine içki içmeyi teklif et.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 11 Kasım 2022 #8 WolreaG dedi: Arkadaşlar evde durmak istemiyorum yani zaman geçmiyor. Ne yapılabilir evde? Ne yapmak mantıklı? Genişletmek için tıkla... İzlemediysen Karayip Korsanları serisinin ilk 3 filmini izle.
WolreaG dedi: Arkadaşlar evde durmak istemiyorum yani zaman geçmiyor. Ne yapılabilir evde? Ne yapmak mantıklı? Genişletmek için tıkla... İzlemediysen Karayip Korsanları serisinin ilk 3 filmini izle.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2022 #9 Film izle, oyun oyna. Bende bir film buldum izlemeyi düşünüyorum pazartesi.
T TC Emre Picopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 11 Kasım 2022 #10 WolreaG dedi: Arkadaşlar evde durmak istemiyorum yani zaman geçmiyor. Ne yapılabilir evde? Ne yapmak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Lisedeysen TYT'ye başlayabilirsin.
WolreaG dedi: Arkadaşlar evde durmak istemiyorum yani zaman geçmiyor. Ne yapılabilir evde? Ne yapmak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Lisedeysen TYT'ye başlayabilirsin.