WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.247 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #11 lovemyers dedi: Sınıfta yakın olmadığın birisine yazarsan durumu absürt karşılar. Sohbetin olan birisine içki içmeyi teklif et. Genişletmek için tıkla... Hocam samimi değilde buluşup okula gittiğim, okulda bazen dolaştığım ve bazende eve birlikte gittiğim birisi var ona yazarım, reşit değilim fakat arkadaşım yapalım derse olur. CHRİS W4LKER dedi: İzlemediysen Karayip Korsanları serisinin ilk 3 filmini izle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bende izlemeyi düşünüyordum. TC Emre dedi: Lisedeysen TYT'ye başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 10.sınıfım güzel fikir aslında.
lovemyers dedi: Sınıfta yakın olmadığın birisine yazarsan durumu absürt karşılar. Sohbetin olan birisine içki içmeyi teklif et. Genişletmek için tıkla... Hocam samimi değilde buluşup okula gittiğim, okulda bazen dolaştığım ve bazende eve birlikte gittiğim birisi var ona yazarım, reşit değilim fakat arkadaşım yapalım derse olur. CHRİS W4LKER dedi: İzlemediysen Karayip Korsanları serisinin ilk 3 filmini izle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bende izlemeyi düşünüyordum. TC Emre dedi: Lisedeysen TYT'ye başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 10.sınıfım güzel fikir aslında.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Kasım 2022 #12 Sağlam bir üniversite hedefin varsa, ders çalışmak en iyisi.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.247 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #13 demircay dedi: Sağlam bir üniversite hedefin varsa, ders çalışmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aslında eksik konuları tamamlamak daha mantıklı TYT yerine. Benim için yani, notlarım iyi değil.
demircay dedi: Sağlam bir üniversite hedefin varsa, ders çalışmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aslında eksik konuları tamamlamak daha mantıklı TYT yerine. Benim için yani, notlarım iyi değil.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 11 Kasım 2022 #15 ManchesterCity dedi: LoL oyna. Genişletmek için tıkla... 1 haftanı çöpe atmak istemiyorsan oynama.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.247 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #16 ManchesterCity dedi: LoL oyna. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bilgisayar oyunları ile pek aram yok. Bide oyun oynarsam pubg oynarım lol oynamam.
ManchesterCity dedi: LoL oyna. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bilgisayar oyunları ile pek aram yok. Bide oyun oynarsam pubg oynarım lol oynamam.