UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.863 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 10 Kasım 2022 #11 Evet isim değişikliği için mahkeme gerekiyor da şahit falan gerekiyor mu o konuda bilgim yok.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.913 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 10 Kasım 2022 #12 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Evet isim değişikliği için mahkeme gerekiyor da şahit falan gerekiyor mu o konuda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Evet isim değişikliği için mahkeme gerekiyor da şahit falan gerekiyor mu o konuda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 10 Kasım 2022 #13 bonz dedi: Buyrun. Kendim aldım SS'i. Genişletmek için tıkla... Bu bir kanıt değil. Aynı metne sahip onlarca kaynak var. Onaylandığına dair bir kanıt bulamadım.
bonz dedi: Buyrun. Kendim aldım SS'i. Genişletmek için tıkla... Bu bir kanıt değil. Aynı metne sahip onlarca kaynak var. Onaylandığına dair bir kanıt bulamadım.