DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 862 Çözümler 18 29 Mayıs 2023 #1 1 Haziran'da vereceği oyun ne olabilir?
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 GTA 5 yeniden verilebilir diyorlar.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Barney Stinsonn dedi: GTA 5 yeniden verilebilir diyorlar. Genişletmek için tıkla... Umarım verilir.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 862 Çözümler 18 29 Mayıs 2023 #4 Barney Stinsonn dedi: GTA 5 yeniden verilebilir diyorlar. Genişletmek için tıkla... Umarım verilmez daha yeni aldım.
Barney Stinsonn dedi: GTA 5 yeniden verilebilir diyorlar. Genişletmek için tıkla... Umarım verilmez daha yeni aldım.
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 DarylDixon0 dedi: Umarım verilmez daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Bence iade edip bekleyin hocam daha 5 6 tane daha oyun verecek zaten yeni zamlandı.
DarylDixon0 dedi: Umarım verilmez daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Bence iade edip bekleyin hocam daha 5 6 tane daha oyun verecek zaten yeni zamlandı.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 862 Çözümler 18 29 Mayıs 2023 #6 Barney Stinsonn dedi: Bence iade edip bekleyin hocam daha 5 6 tane daha oyun verecek zaten yeni zamlandı. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadım iade etme şansım yok gibi gözüküyor 2 saati geçti.
Barney Stinsonn dedi: Bence iade edip bekleyin hocam daha 5 6 tane daha oyun verecek zaten yeni zamlandı. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadım iade etme şansım yok gibi gözüküyor 2 saati geçti.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #7 DarylDixon0 dedi: Umarım verilmez daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... İndirimle mi aldınız hocam? Eğer normal fiyatında aldıysanız bence iade edip bekleyin biraz. Belki de verilir belli mi olur? Heronry dedi: İndirimle mi aldınız hocam? Eğer normal fiyatında aldıysanız bence iade edip bekleyin biraz. Belki de verilir belli mi olur? Genişletmek için tıkla... DarylDixon0 dedi: Hocam oynadım iade etme şansım yok gibi gözüküyor 2 saati geçti. Genişletmek için tıkla... Mesajınızı sonradan gördüm.
DarylDixon0 dedi: Umarım verilmez daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... İndirimle mi aldınız hocam? Eğer normal fiyatında aldıysanız bence iade edip bekleyin biraz. Belki de verilir belli mi olur? Heronry dedi: İndirimle mi aldınız hocam? Eğer normal fiyatında aldıysanız bence iade edip bekleyin biraz. Belki de verilir belli mi olur? Genişletmek için tıkla... DarylDixon0 dedi: Hocam oynadım iade etme şansım yok gibi gözüküyor 2 saati geçti. Genişletmek için tıkla... Mesajınızı sonradan gördüm.
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #8 DarylDixon0 dedi: Hocam oynadım iade etme şansım yok gibi gözüküyor 2 saati geçti. Genişletmek için tıkla... Yeni politikayla 3 saat eğer Steamden aldıysanız.
DarylDixon0 dedi: Hocam oynadım iade etme şansım yok gibi gözüküyor 2 saati geçti. Genişletmek için tıkla... Yeni politikayla 3 saat eğer Steamden aldıysanız.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #9 Benim bir GTA 5 beklentim var ancak vermeyebilirler. Umarım verirler. Yaz İndirimi'nde almak zorunda kalmam.
Benim bir GTA 5 beklentim var ancak vermeyebilirler. Umarım verirler. Yaz İndirimi'nde almak zorunda kalmam.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 862 Çözümler 18 29 Mayıs 2023 #10 Heronry dedi: İndirimle mi aldınız hocam? Eğer normal fiyatında aldıysanız bence iade edip bekleyin biraz. Belki de verilir belli mi olur? Mesajınızı sonradan gördüm. Genişletmek için tıkla... İndirimle aldım hocam. Barney Stinsonn dedi: Yeni politikayla 3 saat eğer Steam'den aldıysanız. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten aldım.
Heronry dedi: İndirimle mi aldınız hocam? Eğer normal fiyatında aldıysanız bence iade edip bekleyin biraz. Belki de verilir belli mi olur? Mesajınızı sonradan gördüm. Genişletmek için tıkla... İndirimle aldım hocam. Barney Stinsonn dedi: Yeni politikayla 3 saat eğer Steam'den aldıysanız. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten aldım.