Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 9 29 Mayıs 2023 #11 GTA V neden versin ya? Herkes kesin GTA V verecek gibi konuşmuş. Bence vermeyecek.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 29 Mayıs 2023 #12 GTA 5 verirse PC Online portu için bir el-Fatiha.
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #13 Eldrithc dedi: GTA V neden versin ya? Herkes kesin GTA V verecek gibi konuşmuş. Bence vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Bazı kaynaklarda öyle haberler var hocam.
Eldrithc dedi: GTA V neden versin ya? Herkes kesin GTA V verecek gibi konuşmuş. Bence vermeyecek. Genişletmek için tıkla... Bazı kaynaklarda öyle haberler var hocam.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 9 29 Mayıs 2023 #14 Barney Stinsonn dedi: Bazı kaynaklarda öyle haberler var hocam. Genişletmek için tıkla... Söylenti adı üstünde. İpucu yayınlansın bakarız. Vereceğini hiç sanmıyorum ve umarım vermez.
Barney Stinsonn dedi: Bazı kaynaklarda öyle haberler var hocam. Genişletmek için tıkla... Söylenti adı üstünde. İpucu yayınlansın bakarız. Vereceğini hiç sanmıyorum ve umarım vermez.
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #15 Eldrithc dedi: Söylenti adı üstünde. İpucu yayınlansın bakarız. Vereceğini hiç sanmıyorum ve umarım vermez. Genişletmek için tıkla... Harbiden vermesin en son verdiğinde online da 3. dünya savaşı çıkmıştı. Verecek bence
Eldrithc dedi: Söylenti adı üstünde. İpucu yayınlansın bakarız. Vereceğini hiç sanmıyorum ve umarım vermez. Genişletmek için tıkla... Harbiden vermesin en son verdiğinde online da 3. dünya savaşı çıkmıştı. Verecek bence
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.626 Çözümler 9 29 Mayıs 2023 #16 Barney Stinsonn dedi: Harbiden vermesin en son verdiğinde online da 3. dünya savaşı çıkmıştı. Verecek bence Genişletmek için tıkla... Bence vermez. Hep verdiği oyunları verdiği için linç yiyorlar zaten. Ayrıca GTA 6'nın çıkmasına çok kalmadı ve GTA V eskidi niye versin ki?
Barney Stinsonn dedi: Harbiden vermesin en son verdiğinde online da 3. dünya savaşı çıkmıştı. Verecek bence Genişletmek için tıkla... Bence vermez. Hep verdiği oyunları verdiği için linç yiyorlar zaten. Ayrıca GTA 6'nın çıkmasına çok kalmadı ve GTA V eskidi niye versin ki?
devrancelik Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 68 Yer Gölcük/Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon HD 5450 1GB VRAM Intel Core i3 4160 3.6 GHz@ Samsung DDR3 4 GB 800MHz Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #17 Hocam bilmiyorum ama acilen Epic'e gidin. Çok fazla indirim var söylememe gerek yok.
lostposeidon Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #18 Bazı kaynaklar midnight ghost hunt olabileceğini söylüyor.