1 HDMI çıkışına iki monitör takmak

ugurece

Hectopat
Merhabalar. Razer marka bir laptopum var. Monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Şimdi 2.monitörü almayı düşünüyorum. Sorun şu ki laptopta sadece bir tane HDMI çıkışı var (VGA ve DP yok) ve onu da zaten kullanıyorum. 2.monitörü nasıl bağlayabilirim? Çoklayıcı vs aparatlar mı var nedir yolu?

Maalesef çoklayıcılar aynı görüntüyü ikiye bölüyor HDMI'da. Mini DisplayPort vs vardır belki bilgisayarınızda? Model nedir?

Harici ekran kartı vs eklenebiliyormuş galiba ikinci ekranı sağlamak için ama hiçbir fikrim yok nasıl yapıldığı konusunda.

Razer Blade 15 Mid-2019 Base hocam. USB var A ve C tipi, HDMI var, başka da birşey yok malesef.

How many external monitors can I connect to the Razer Blade 15" (Mid 2019) - Base Model?​

The Razer Blade (Mid 2019) - Base Model can comfortably utilize 3 external monitors by using the HDMI, MiniDP, and USB-C. The results may vary and are dependent upon the resources needed by the external displays.

Bilgisayarınızın yanlarını atabilir misiniz? MiniDP vardır bence. USB-C to HDMI vs kablolar varsa denenebilir belki bu durumda. Çok bilgim yok maalesef.

How many external monitors can I connect to the Razer Blade 15" (Mid 2019) - Base Model?​

The Razer Blade (Mid 2019) - Base Model can comfortably utilize 3 external monitors by using the HDMI, MiniDP, and USB-C. The results may vary and are dependent upon the resources needed by the external displays.

Bilgisayarınızın yanlarını atabilir misiniz? MiniDP vardır bence. USB-C to HDMI vs kablolar varsa denenebilir belki bu durumda. Çok bilgim yok maalesef.

DP nerde varmış benim cihazda ya :) Atayım bir saniye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı