Merhabalar. Razer marka bir laptopum var. Monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Şimdi 2.monitörü almayı düşünüyorum. Sorun şu ki laptopta sadece bir tane HDMI çıkışı var (VGA ve DP yok) ve onu da zaten kullanıyorum. 2.monitörü nasıl bağlayabilirim? Çoklayıcı vs aparatlar mı var nedir yolu?
Örnek ürünü bırakıyorum söz konusu ürünü kullanarak 2 monitör bağlayabilirsiniz fakat iki monitör ayna olarak birbirinin aynısı olacak ayrı ayrı görüntü alarak iki ekranda farklı işlemler yapamazsınız.
Örnek ürünü bırakıyorum söz konusu ürünü kullanarak 2 monitör bağlayabilirsiniz fakat iki monitör ayna olarak birbirinin aynısı olacak ayrı ayrı görüntü alarak iki ekranda farklı işlemler yapamazsınız.
How many external monitors can I connect to the Razer Blade 15" (Mid 2019) - Base Model?
The Razer Blade (Mid 2019) - Base Model can comfortably utilize 3 external monitors by using the HDMI, MiniDP, and USB-C. The results may vary and are dependent upon the resources needed by the external displays.
Bilgisayarınızın yanlarını atabilir misiniz? MiniDP vardır bence. USB-C to HDMI vs kablolar varsa denenebilir belki bu durumda. Çok bilgim yok maalesef.
Başlığa ne yazacağım konusunda emin olamadık moderatörlere şimdiden pardon diyorum :) Arkadaşlar bende MSI Leopard 8RE var ve buna 1 tane HDMI çıkışlı 21 inch monitör bağladım, fakat 2. bir monitör ihtiyacım daha doğdu bunu USB-Type C to DVI ile mi yapacağım yoksa Type-C to HDMI da bağlasam...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
How many external monitors can I connect to the Razer Blade 15" (Mid 2019) - Base Model?
The Razer Blade (Mid 2019) - Base Model can comfortably utilize 3 external monitors by using the HDMI, MiniDP, and USB-C. The results may vary and are dependent upon the resources needed by the external displays.
Bilgisayarınızın yanlarını atabilir misiniz? MiniDP vardır bence. USB-C to HDMI vs kablolar varsa denenebilir belki bu durumda. Çok bilgim yok maalesef.