ugurece Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 41 14 Ocak 2021 #11 holywitcherofrivia dedi: HDMI'ın yanında minnacık vardır büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Ya şu en sağdaki miniDP imiş, benim cihaz dikey duruyor stand içinde, bu resimdeki kısım da duvara bakıyor, ben o portu ethernet sanıyordum hep. Dosya Ekleri EFfxmkjwS4YeSinvRJVVph-1200-80.jpg 38,6 KB · Görüntüleme: 35
holywitcherofrivia dedi: HDMI'ın yanında minnacık vardır büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Ya şu en sağdaki miniDP imiş, benim cihaz dikey duruyor stand içinde, bu resimdeki kısım da duvara bakıyor, ben o portu ethernet sanıyordum hep.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 14 Ocak 2021 #12 ugurece dedi: Ya şu en sağdaki miniDP imiş, benim cihaz dikey duruyor stand içinde, bu resimdeki kısım da duvara bakıyor, ben o portu ethernet sanıyordum hep. Genişletmek için tıkla... Monitörünüz hayırlı olsun şimdiden iyi akşamlar.
ugurece dedi: Ya şu en sağdaki miniDP imiş, benim cihaz dikey duruyor stand içinde, bu resimdeki kısım da duvara bakıyor, ben o portu ethernet sanıyordum hep. Genişletmek için tıkla... Monitörünüz hayırlı olsun şimdiden iyi akşamlar.
ugurece Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 41 14 Ocak 2021 #13 Sorun çözüldü arkadaşlar, teşekkürler