EgeKendirci Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Ben 2. bir monitör kullanmak istiyorum fakat kasamda sadece 1 tane HDMI girişi var, VGA vs. hiç yok. HDMI çoğaltıcı (←örnek) alsam çalışır mı? Yoksa farklı önerileriniz var mı? Çözümlerinizi bekliyorum.
Ben 2. bir monitör kullanmak istiyorum fakat kasamda sadece 1 tane HDMI girişi var, VGA vs. hiç yok. HDMI çoğaltıcı (←örnek) alsam çalışır mı? Yoksa farklı önerileriniz var mı? Çözümlerinizi bekliyorum.
ego muhsin Decapat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer Cehennemin Dibi Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Bu ürünü kullanabilirsiniz. BadaTrend 3 Port Hdmı Switch Pigtail Kablo Full Hd 1080p Hdmi Çoklayıcı Çoğaltıcı 3 Giriş 1 Çıkış Çoklama Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu ürünü kullanabilirsiniz. BadaTrend 3 Port Hdmı Switch Pigtail Kablo Full Hd 1080p Hdmi Çoklayıcı Çoğaltıcı 3 Giriş 1 Çıkış Çoklama Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EgeKendirci Centipat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 ego muhsin dedi: Bu ürünü kullanabilirsiniz. BadaTrend 3 Port Hdmı Switch Pigtail Kablo Full Hd 1080p Hdmi Çoklayıcı Çoğaltıcı 3 Giriş 1 Çıkış Çoklama Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim.
ego muhsin dedi: Bu ürünü kullanabilirsiniz. BadaTrend 3 Port Hdmı Switch Pigtail Kablo Full Hd 1080p Hdmi Çoklayıcı Çoğaltıcı 3 Giriş 1 Çıkış Çoklama Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim.