Herkese merhaba, 1 adet HDMI girişi bulunan DELL marka notebookum mevcut. Başka bir görüntü girişi bulunmamakta. Bu cihazımı birbirinden bağımsız çalışabilen 2 adet monitöre nasıl bağlarım? Yani 2 monitörde aynı ekranı göstersin istemiyorum, birbirinden bağımsız olmalı. Yan yana koyacağım iki monitör olarak çalıştıracağım. Bildiğiniz bir aparat var mıdır?
Herkese merhaba, 1 adet HDMI girişi bulunan DELL marka notebookum mevcut. Başka bir görüntü girişi bulunmamakta. Bu cihazımı birbirinden bağımsız çalışabilen 2 adet monitöre nasıl bağlarım? Yani 2 monitörde aynı ekranı göstersin istemiyorum, birbirinden bağımsız olmalı. Yan yana koyacağım iki monitör olarak çalıştıracağım. Bildiğiniz bir aparat var mıdır?
2 Port Hdmi Çoklayıcı Splitter 4664 Lcd Monitör Ekran Çoğaltıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
2 Port Hdmi Çoklayıcı Splitter 4664 Lcd Monitör Ekran Çoğaltıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Herkese merhaba, 1 adet HDMI girişi bulunan Dell marka notebookum mevcut. Başka bir görüntü girişi bulunmamakta. Bu cihazımı birbirinden bağımsız çalışabilen 2 adet monitöre nasıl bağlarım? Yani 2 monitörde aynı ekranı göstersin istemiyorum, birbirinden bağımsız olmalı. Yan yana koyacağım iki monitör olarak çalıştıracağım. Bildiğiniz bir aparat var mıdır?
Laptopta eğer Type-C çıkışı varsa ve bir de görüntü verme özelliği bulunuyorsa, Type-C to HDMI kullanarak bir monitörü o şekilde, diğerini ise normal HDMI üzerinden bağlayabilirsiniz. Başka türlü olmuyor diye biliyorum ben.
Veya laptopta VGA varsa o şekilde de bağlayabilirsiniz.
Bir de USB to VGA diye bir ürün varmış onlada aktarabiliyormuşsunuz.
Arkadaşlar merhaba, Laptop a 2. monitör bağlamak istiyorum. 1 HDMI ve 2 USB 3.0 girişim var. 1. monitörü HDMI girişine direkt bağladım. 2. monitörü de Type-C to HDMI aparatı alıp onun ucuna da Type-C USB dönüştürücü takıp yapabilir miyim? Eğer elinde bu aparatlardan olan varsa deneyip...