wooPerx Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #11 ahmet_kıran dedi: 1 Steam hesabında derken 1 Steam oyununda yı kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Online oyunda 2 kişi aynı anda oynayamaz ama ofline de çevrim dışı yapıp oynayabilirsin
ahmet_kıran dedi: 1 Steam hesabında derken 1 Steam oyununda yı kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Online oyunda 2 kişi aynı anda oynayamaz ama ofline de çevrim dışı yapıp oynayabilirsin
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 6 Ocak 2024 #12 wooPerx dedi: Online oyunda 2 kişi aynı anda oynayamaz ama ofline de çevrim dışı yapıp oynayabilirsin Genişletmek için tıkla... Çevrim dışı nasıl yapıyoruz?
wooPerx dedi: Online oyunda 2 kişi aynı anda oynayamaz ama ofline de çevrim dışı yapıp oynayabilirsin Genişletmek için tıkla... Çevrim dışı nasıl yapıyoruz?
wooPerx Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #13 ahmet_kıran dedi: Çevrim dışı nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Steam a gir sol yukarıdan
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #14 ahmet_kıran dedi: Çevrim dışı nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Steam istemcisi > Sol üstte bulunan Steam seçeneği > Çevrimdışı ol... Çevrim dışı olduğunuzda Steam'in topluluk özelliklerini kullanamaz, arkadaşlarınızla sohbet edemezsiniz. Çevrim dışı modunda başarımlar bazı oyunlarda kaydedilmeyebilir.
ahmet_kıran dedi: Çevrim dışı nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Steam istemcisi > Sol üstte bulunan Steam seçeneği > Çevrimdışı ol... Çevrim dışı olduğunuzda Steam'in topluluk özelliklerini kullanamaz, arkadaşlarınızla sohbet edemezsiniz. Çevrim dışı modunda başarımlar bazı oyunlarda kaydedilmeyebilir.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2024 #15 wooPerx dedi: Hocam sanmıyorum ban atılma durumunu ama oynanmaz bence hiç Online'de denemedim Genişletmek için tıkla... Satılan hesap riskine karşı olabilir.
wooPerx dedi: Hocam sanmıyorum ban atılma durumunu ama oynanmaz bence hiç Online'de denemedim Genişletmek için tıkla... Satılan hesap riskine karşı olabilir.