1 kasada 2 adet güç kaynağı kullanılır mı?

Ayberk Çağlar

Centipat
Merhaba dostlar, benim bir sorunum var. Şu anda ekran kartsız bir sistem kullanıyorum, 230 Watt'lık Power'ım var. Gayet yetiyor. R9 290 tri-X almayı düşünüyorum. Halihazırda 500 Watt'lık Power sipariş etmiştim: Power Supply 12 Cm Fanlı 500 W 2 Yıl Garanti C-879 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor 500 Watt bütün sisteme yeter mi yoksa şu an olan Power böyle kalıp 500 Watt'lığı sadece ekran kartına takabilir miyim? Sistemim:
  • Intel i5 2. nesil 2400
  • DDR3 1333 MHz 4+4: 8 GB RAM
  • 500 GB HDD
  • ASUS P8H61-M PRO anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklınız varsa bu PSU'yu iade edin. 500 Watt PSU yeterli ama bu linkini verdiğiniz PSU sistemi yakmasın diye her gün dua etmelisin.
80 Plus sertifikalı düzgün markası olan bir PSU almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Tek PSU kullanmalısın.

R9 290 için 600Watt öneriliyor.

1.png

O PSU'nun 500W olduğuna kimse beni inandıramaz. İade şansın varsa et, yoksa da kullanma. ''Aaa, 500W yazıyor ve çok ucuz'' deyip atlamasaydınız keşke direkt. Kaliteli bir PSU için minimum 250 TL'yi gözden çıkartın. Bu tür 100 liralık abuk subuk ürünleri almayın.

Aklınız varsa bu PSU'yu iade edin. 500 Watt PSU yeterli ama bu linkini verdiğiniz PSU sistemi yakmasın diye her gün dua etmelisin.
80 Plus sertifikalı düzgün markası olan bir PSU almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Tek PSU kullanmalısın.
abi şuan bütçem ona yetti çok kötü bir psu mu 280 tl psuya verecek durumum yok o üzden
O PSU'nun 500W olduğuna kimse beni inandıramaz. İade şansın varsa et, yoksa da kullanma. ''Aaa, 500W yazıyor ve çok ucuz'' deyip atlamasaydınız keşke direkt. Kaliteli bir PSU için minimum 250 TL'yi gözden çıkartın. Bu tür 100 liralık abuk subuk ürünleri almayın.
daha fazla para veremeyeceğim için aldım çok mü kötü veya bilgisayarı yaktığında bunun garantisi karşılar mı

PSU'ya para çıkışmıyorsa R9 290 almanın hiç mantığı yok. Alırsın süs diye bir kenara koyarsın veya belki de sistemi yakarsın. Zaten işlemci de güçsüz. Bu kadar yüksek özellikte bir ekran kartı alıp ne yapmayı düşünüyorsun ki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı