1 Kasada 2 Bilgisayar Mümkün Mü?

Hiçbir şey anlamadım.
Benim sorumu anlamadıysanız iki kişinin bilgisayarı var gibi düşünelim biz bu iki kisiyi sadece tek kasa ile( bazı kasalar var icine iki anakart vs. konulabiliyor onlar değil) iki bilgisayar sahibi yapabilir miyiz?
Doğru, zaten aynı anda iki farklı işletim sistemini kullanamıyorsunuz. (Sanal işletim sistemini ayrı tutuyorum)
Sanal işletim sistemi ile bir şeyler yapılabilir mi?
Virtual Box ile mümkün olabilir. Virtual Box'a işletim sistemi yükleyin oyunlar vs yüklendikten sonra kullanılabilir. Bana mantıklı geldi.
Çalışıyorum vaktim olmadığı için üzerinde hic uğraşamadım.
10 mouse olabileceğini de biliyorum ama sorumu anladığınızı düşünüyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi mi?

Burada bileşenlerden ikişer adet var, bildiğiniz iki farklı sistem gibi. Arkadaş tek anakart, işlemci ve ekran kartı kullanmak istiyor.

Videoyu izleyemedim işteyim fakat benim kastettiğim böyle über bir kasadan ziyade normal bir kasa yani normal kullanıcı kasası.
Burada bileşenlerden ikişer adet var, bildiğiniz iki farklı sistem gibi. Arkadaş tek anakart, işlemci ve ekran kartı kullanmak istiyor.
Aynen dediğiniz gibi.
Farklı bir forumda iki klavyeden birinin driverlarını sil sanal işletim sistemi onu görmesin gibi bir şey okudum sizce mantıklı mı?

Steam remote play diye bir özellik geldi. İnternetin iyiyse yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…