pardon dostum teknopat degilmiş chip forumda imiş
Bak birisi orda bir cihaz paylaşmış belki o işini görür
Fazlasıyla mümkün. CES 2018 ya da CES 2019'da dediğin işlevleri görebilecek çift anakartlı bir kasa modeli paylaşılmıştı. Fakat biraz sınırlandırmalara sahipsin. Yanlış hatırlamıyorsam temel sistemin ATX hatta ATX+ olsa da diğer sistemin Mini-ATX olması gerekiyordu. Dediğin olay yeni yeni gelişiyor ve ileride gayet güzel bir şekilde kullanılacaktır diye düşünüyorum ama şu anlık fazla masrafa sahip bir şey.
Fazlasıyla mümkün. CES 2018 ya da CES 2019'da dediğin işlevleri görebilecek çift anakartlı bir kasa modeli paylaşılmıştı. Fakat biraz sınırlandırmalara sahipsin. Yanlış hatırlamıyorsam temel sistemin ATX hatta ATX+ olsa da diğer sistemin Mini-ATX olması gerekiyordu. Dediğin olay yeni yeni gelişiyor ve ileride gayet güzel bir şekilde kullanılacaktır diye düşünüyorum ama şu anlık fazla masrafa sahip bir şey.
Arkadaşlar RTX 2070 ekran kartım ve Ryzen 5 2600 işlemcim var ben bazı ağır olmayan bilgisayarı arkadaşımla beraber oynamak istiyorum (onun bilgisayarı pek iyi değil). Kısacası ben bu bilgisayarda 2 monitör 2 ayrı Windows, mouse, klavye ve kulaklık (kulaklık biraz ütopik geldi) kullanabilir miyim?
Bildiğim kadarıyla böyle birşey mümkün değil mümkünse bile çok iyi anlamak lazım bilgisayardan anca öyle biri mümkün kılabilir bu dediğinizi eğer yapamazsanız istediğinizi arkadaşınla kendi bilgisayarından ateş ve su oynayabilirsiniz
Bilen bilmeyen herkes yazmış valla. Dediğin şey mümkün. Şu videoyu incele. ASTER adlı bir programla da yapabilirsin lakin deneme sürümü 30 gün sonrasında ne yaparsın bilmem.
Bilen bilmeyen herkes yazmış valla. Dediğin şey mümkün. Şu videoyu incele. ASTER adlı bir programla da yapabilirsin lakin deneme sürümü 30 gün sonrasında ne yaparsın bilmem.