Merhaba, kasama 2 monitör bağlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemedim. Bir monitörümü DisplayPort kablosuyla, diğer monitörümü HDMI kablosuyla bağlasam olur mu?
Olur ikisini de ekran kartına bağlamalısın ama birini ekran kartına birini anakarta bağlarsan çalışmaz.
Evet HDMI ve DisplayPort'a bağlardan olur. Zaten bağlayınca otomatik algılıyor. Ekran ayarlarına girerek istediğin şekilde ayarlarsın sonrasında da.
Tamamdır, belki iki kablo ile bağlayınca olmaz diye düşünmüştüm. Peki 2 monitör bağladığımda güç tüketimi fazla artar mı? Kasamın özellikleri yeter mi diye düşünüyorum.
Tamamdır, belki iki kablo ile bağlayınca olmaz diye düşünmüştüm. Peki 2 monitör bağladığımda güç tüketimi fazla artar mı? Kasamın özellikleri yeter mi diye düşünüyorum.
Her şey az çok aynı kalır hocam.
Neredeyse hiçbir fark göremezsiniz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.