1 kasaya 2 monitör nasıl bağlanır?

hakan4

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kasama 2 monitör bağlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemedim. Bir monitörümü DisplayPort kablosuyla, diğer monitörümü HDMI kablosuyla bağlasam olur mu?

Merhaba, kasama 2 monitör bağlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemedim. Bir monitörümü DisplayPort kablosuyla, diğer monitörümü HDMI kablosuyla bağlasam olur mu?

Evet HDMI ve DisplayPort'a bağlardan olur. Zaten bağlayınca otomatik algılıyor. Ekran ayarlarına girerek istediğin şekilde ayarlarsın sonrasında da.

Olur ikisini de ekran kartına bağlamalısın ama birini ekran kartına birini anakarta bağlarsan çalışmaz.

Evet HDMI ve DisplayPort'a bağlardan olur. Zaten bağlayınca otomatik algılıyor. Ekran ayarlarına girerek istediğin şekilde ayarlarsın sonrasında da.

Tamamdır, belki iki kablo ile bağlayınca olmaz diye düşünmüştüm. Peki 2 monitör bağladığımda güç tüketimi fazla artar mı? Kasamın özellikleri yeter mi diye düşünüyorum.

Tamamdır, belki iki kablo ile bağlayınca olmaz diye düşünmüştüm. Peki 2 monitör bağladığımda güç tüketimi fazla artar mı? Kasamın özellikleri yeter mi diye düşünüyorum.

Her şey az çok aynı kalır hocam.

Diyelim ki 1 ekranda oyun oynarken diğer ekranda video izlemek istediniz. Ben bunu hep yaparım ve oluşan senaryo şu. 1. ekranda Minecraft oynarken 2.ekranda video izlediğimde. Minecraft'ın FPS değeri 160, fakat video yu kapattığımda ise 250 FPS'lere çıkıyor. Yani FPS düşü oluyor böyle bir durumda. Eğer FPS'in önemli olduğu bir oyun oynuyor isen ikinci ekranı çok kullanma. Ama bilgisayarın güçlü ise çok takma derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı