Skrotski Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 185 Yer Romanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar özürsüz devamsızlığım 10,5 geçebilir miyim açık liseye?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 10 Aralık 2023 #2 Devamsızlığınızı özürlüye aktarabiliyorsunuz.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 10 Aralık 2023 #3 Skrotski dedi: Arkadaşlar özürsüz devamsızlığım 10,5 geçebilir miyim açık liseye? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım açığa geçiş kapandı ya hani.
Skrotski dedi: Arkadaşlar özürsüz devamsızlığım 10,5 geçebilir miyim açık liseye? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım açığa geçiş kapandı ya hani.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 10 Aralık 2023 #4 Özürlüye geçirme gibi bir planın yoksa sınıfta kalıp gelecek sene geçebilirsin.
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 10 Aralık 2023 #5 mMichaelMYERS dedi: Arkadaşım açığa geçiş kapandı ya hani. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2023 #6 Açık liseye geçmek yeni düzende epey zorlaştırıldı, anne baba vesaire kaybetmeyen veya felaket ile yüzleşmeyen insanlar açık liseye geçemiyorlar.
Açık liseye geçmek yeni düzende epey zorlaştırıldı, anne baba vesaire kaybetmeyen veya felaket ile yüzleşmeyen insanlar açık liseye geçemiyorlar.
Skrotski Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 185 Yer Romanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #7 Kaanolovski dedi: Açık liseye geçmek yeni düzende epey zorlaştırıldı, anne baba vesaire kaybetmeyen veya felaket ile yüzleşmeyen insanlar açık liseye geçemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Psikolojik problemlerim var ve yeni genelgede a maddesine göre 1 kez sınıfta kalırsam geçebileceğim yazıyordu sanırsam. mMichaelMYERS dedi: Arkadaşım açığa geçiş kapandı ya hani. Genişletmek için tıkla... Zorlaştırıldı diye biliyorum. Livo dedi: Devamsızlığınızı özürlüye aktarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
Kaanolovski dedi: Açık liseye geçmek yeni düzende epey zorlaştırıldı, anne baba vesaire kaybetmeyen veya felaket ile yüzleşmeyen insanlar açık liseye geçemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Psikolojik problemlerim var ve yeni genelgede a maddesine göre 1 kez sınıfta kalırsam geçebileceğim yazıyordu sanırsam. mMichaelMYERS dedi: Arkadaşım açığa geçiş kapandı ya hani. Genişletmek için tıkla... Zorlaştırıldı diye biliyorum. Livo dedi: Devamsızlığınızı özürlüye aktarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2023 #8 Psikolojik problemlerden istisna uygulanabiliniyor, psikolojik problem olarak raporlandırabilirseniz sorun olmaz. @Skrotski
Psikolojik problemlerden istisna uygulanabiliniyor, psikolojik problem olarak raporlandırabilirseniz sorun olmaz. @Skrotski
Skrotski Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 185 Yer Romanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #9 Kaanolovski dedi: Psikolojik problemlerden istisna uygulanabiliniyor, psikolojik problem olarak raporlandırabilirseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki 1 kez kalırsam geçebilir miyim yeni açık lise şartlarında yazıyordu.
Kaanolovski dedi: Psikolojik problemlerden istisna uygulanabiliniyor, psikolojik problem olarak raporlandırabilirseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki 1 kez kalırsam geçebilir miyim yeni açık lise şartlarında yazıyordu.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2023 #10 Skrotski dedi: Peki 1 kez kalırsam geçebilir miyim yeni açık lise şartlarında yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Dostum ondan emin değilim, psikolojik problemlere sahip olanlar normalde geçebiliyor, kaldığı için farklı durum olacağını sanmıyorum. Fakat yine de yarın bir okula soracağım o konuyu. Sizi bilgilendiririm.
Skrotski dedi: Peki 1 kez kalırsam geçebilir miyim yeni açık lise şartlarında yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Dostum ondan emin değilim, psikolojik problemlere sahip olanlar normalde geçebiliyor, kaldığı için farklı durum olacağını sanmıyorum. Fakat yine de yarın bir okula soracağım o konuyu. Sizi bilgilendiririm.