LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.889 Çözümler 2 Yer İzmir Salı 20:43 #1 Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim.
Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim.
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 281 Çözümler 3 Salı 20:52 #3 2-3 gün mide rahatsızlığı yaşarsın çok açlık vb. hissedersin kısa vadede çok bir şey olmaz uzun vadede büyük sıkıntı. LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: Salı 21:12
2-3 gün mide rahatsızlığı yaşarsın çok açlık vb. hissedersin kısa vadede çok bir şey olmaz uzun vadede büyük sıkıntı. LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla...
Arfber Picopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın Salı 20:56 #4 LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki sağlıksız. Şekerden bir süre uzak durun bence. Bol bol su içmeniz iyi olur.
LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki sağlıksız. Şekerden bir süre uzak durun bence. Bol bol su içmeniz iyi olur.
jeffbuckley Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:03 #5 Şekere elveda de bir süre.
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 362 Salı 21:07 #6 LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla... Yanında Coca-Cola Zero içersen daha iyi olur. Şaka maka sıkıntılı durumlar oluşabilir.
LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla... Yanında Coca-Cola Zero içersen daha iyi olur. Şaka maka sıkıntılı durumlar oluşabilir.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.869 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti Salı 21:12 #7 Boş kutuları atar mısınız? 1 kilo Nutella kutusunu merak ettim. Gerçekten yenildiyse zararlı tabii.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.889 Çözümler 2 Yer İzmir Salı 21:14 #8 Lanchan dedi: Yanında Coca-Cola Zero içersen daha iyi olur. Şaka maka sıkıntılı durumlar oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Zero Pepsi içtim dürüm yanına bir salata tavuklu. Teru dedi: Boş kutuları atar mısınız? 1 kilo Nutella kutusunu merak ettim. Gerçekten yenildiyse zararlı tabii. Genişletmek için tıkla... Yarısını yedim devam ediyorum şu an, fotoğraf atabilirim yarının.
Lanchan dedi: Yanında Coca-Cola Zero içersen daha iyi olur. Şaka maka sıkıntılı durumlar oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Zero Pepsi içtim dürüm yanına bir salata tavuklu. Teru dedi: Boş kutuları atar mısınız? 1 kilo Nutella kutusunu merak ettim. Gerçekten yenildiyse zararlı tabii. Genişletmek için tıkla... Yarısını yedim devam ediyorum şu an, fotoğraf atabilirim yarının.
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 21:15 #9 Aşırı sağlıksız. Ayrıca 0 karb diyeti de mantıklı değil.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.869 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti Salı 21:16 #10 LEGEND.35 dedi: Yarısını yedim devam ediyorum şu an, fotoğraf atabilirim yarının. Genişletmek için tıkla... Neden herkes sağlıksız dese de yemeye devam ediyorsunuz? Şeker ve yağdan başka bir şey değil o.
LEGEND.35 dedi: Yarısını yedim devam ediyorum şu an, fotoğraf atabilirim yarının. Genişletmek için tıkla... Neden herkes sağlıksız dese de yemeye devam ediyorsunuz? Şeker ve yağdan başka bir şey değil o.