Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 49 7 Ekim 2025 #11 LEGEND.35 dedi: Zero Pepsi içtim dürüm yanına bir salata tavuklu. Yarısını yedim devam ediyorum şu an, fotoğraf atabilirim yarının. Genişletmek için tıkla... Ben de merak ettim, görsel var mı? Ve niye böyle bir eziyet ediyorsunuz vücudunuza? Hadi zararlı dediniz, dişlerinize ne olacak?
LEGEND.35 dedi: Zero Pepsi içtim dürüm yanına bir salata tavuklu. Yarısını yedim devam ediyorum şu an, fotoğraf atabilirim yarının. Genişletmek için tıkla... Ben de merak ettim, görsel var mı? Ve niye böyle bir eziyet ediyorsunuz vücudunuza? Hadi zararlı dediniz, dişlerinize ne olacak?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 2 Yer İzmir 7 Ekim 2025 #12 Shinsai dedi: Ben de merak ettim, görsel var mı? Ve niye böyle bir eziyet ediyorsunuz vücudunuza? Hadi zararlı dediniz, dişlerinize ne olacak? Genişletmek için tıkla... Formum gayet iyi şuan.
Shinsai dedi: Ben de merak ettim, görsel var mı? Ve niye böyle bir eziyet ediyorsunuz vücudunuza? Hadi zararlı dediniz, dişlerinize ne olacak? Genişletmek için tıkla... Formum gayet iyi şuan.
1.3 Multijet Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 835 Çözümler 1 Yer Mersin/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amele 7 Ekim 2025 #13 LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla... Bir şeker kasigi bile yesem o tarz ekmeğe sürülen çikolatalardan 1 şeker kasigi yesem dişlerim sızlıyor. (Ama bu sizlamaya değer)
LEGEND.35 dedi: Şeker yüklemesi için 1 kg kavanoz Nutella yedim bu sıkıntı yaratır mı? Yarın düşük karb hatta 0 karb diyetine gireceğim. Genişletmek için tıkla... Bir şeker kasigi bile yesem o tarz ekmeğe sürülen çikolatalardan 1 şeker kasigi yesem dişlerim sızlıyor. (Ama bu sizlamaya değer)
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #14 Organların dile gelirse okkalı bir küfür edebilir.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 943 7 Ekim 2025 #15 Evet zararlı. 1 Kiloyu nasıl yediniz aklım almıyor. Vucudunuzdan saglam bi kufur yemissinizdir.