İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, şu an ailecek Vodafone kullanıyoruz herkes babamın üstüne ben Vodafone'den çıkıp Turkcell'e geçsem babamın üstüne, öyle olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, şu an ailecek Vodafone kullanıyoruz herkes babamın üstüne ben Vodafone'den çıkıp Turkcell'e geçsem babamın üstüne, öyle olabilir mi?
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #2 Olur.
berkaytaskn Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 Evet istediğiniz operatöre geçebilirsiniz babanızın üstüne kayıtlı diğer numaralar hiçbir şekilde etkilenmez.
Evet istediğiniz operatöre geçebilirsiniz babanızın üstüne kayıtlı diğer numaralar hiçbir şekilde etkilenmez.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #4 berkaytaskn dedi: Evet istediğiniz operatöre geçebilirsiniz babanızın üstüne kayıtlı diğer numaralar hiçbir şekilde etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Turkcell'e geçsem babam Vodafone de kalsa oluyor degilmi.
berkaytaskn dedi: Evet istediğiniz operatöre geçebilirsiniz babanızın üstüne kayıtlı diğer numaralar hiçbir şekilde etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Turkcell'e geçsem babam Vodafone de kalsa oluyor degilmi.
berkaytaskn Femtopat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #5 İlhan TC dedi: Hocam ben Turkcell'e geçsem babam Vodafone de kalsa oluyor degilmi. Genişletmek için tıkla... Evet olur
İlhan TC dedi: Hocam ben Turkcell'e geçsem babam Vodafone de kalsa oluyor degilmi. Genişletmek için tıkla... Evet olur
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #6 İlhan TC dedi: Hocam ben Turkcell'e geçsem babam Vodafone de kalsa oluyor degil mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al.
İlhan TC dedi: Hocam ben Turkcell'e geçsem babam Vodafone de kalsa oluyor degil mi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al.
İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.381 Çözümler 2 13 Nisan 2024 #7 Bestty dedi: Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler. Bestty dedi: Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. berkaytaskn dedi: Evet olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Bestty dedi: Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler. Bestty dedi: Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. berkaytaskn dedi: Evet olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
RafaaSilvaa Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 146 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #9 Yanlış bilgi Bestty dedi: Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al. Genişletmek için tıkla... Aslında Turkcell ve Türk Telekom devlet kurumu.
Bestty dedi: Fark etmez. Operatörler devlet kurumu değil, istersen hepsinden birer tane al. Genişletmek için tıkla... Aslında Turkcell ve Türk Telekom devlet kurumu.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #10 RafaaSilvaa dedi: Aslında Turkcell ve Türk Telekom devlet kurumu. Genişletmek için tıkla... Öyle olsalar da kötü oldukları aşikar.
RafaaSilvaa dedi: Aslında Turkcell ve Türk Telekom devlet kurumu. Genişletmek için tıkla... Öyle olsalar da kötü oldukları aşikar.