1 kişi yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaşıyorum

alper_1

Zeptopat
Daha fazla  
Benim yaklaşık 3 yıldır bir grubum var ve grupta sevilen biriyim lakin her şey sömestr tatilinden sonra oldu bir arkadaşımla çok yakındım, gece gündüz oyun oynuyorduk sonra zamanla benden uzaklaştı. Ben pek umursamadım lakin şimdi de diğer arkadaşlarımı sanki benden almak için uğraşıyor. Yani bana davet atmadan Discord sunucusu açmışlar son zamanlarda beni çağırmadan dışarı çıkıyorlar vs. arkadaşlarımın hepsiyle iyiyim ama ben dershanedeyken ya da işim varken onlarla konuşup yakınlaşıyor gibi hissediyorum. Yani işin özeti yalnız kalmaktan arkadaşsız kalmaktan aşırı korkuyorum.

Hepsiyle arkadaşlığını bitir diyebilirsiniz ama yapamıyorum olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilkokul arkadaşımla benzerini yaşadım. İnsanlar sadece kendi menfaatleri için hareket eder. Bu yüzden başkaları için üzülmeyin. Kıskanç görünmeyin, eğer değeriniz bilinmiyorsa bırakıp gideceksiniz yapacak birşey yok. Günümüzde düzgün bir dost bulmak çok zor, 100 tane güvenemeyeceğiniz arkadaşınız olmaktansa hiç arkadaşınız olmasın. Doğru yolda olanlarla birlikte olun. Sizi bırakanları önemsemek yerine yeni bir tarafa bakın.

Diğer arkadaşlarınız sırf o kişinin etkisi ile sizi bırakabilecek arkadaşlar ise hepsini unutun gitsin. Bu insanlarla devam etseniz bile arkadaşlığınız onların siz yerine kendi çıkarlarını seçeceği güne kadar sürer sadece.

hocam öncelikle teşekkür ederim ama yaz tatilinde olduğumuz için onları bırakırsam yeni bir çevre bulana kadar sıkıntıdan patlayacak gibi hissediyorum okullar kapanmadan önce ben iletişimi kestim net bir şekilde o bir ay içinde ne hal hatır sordular nede birsey dediler kısacası kafayı yiyeceğim arkadaşsızlık beni çok bunaltıyor

bende biliyorum çoğu iyi kalpli değil ama nasıl kurtulacağımı bilmiyorum

2 yıldır kendi düşüncemden birini bulamadığımdan hepsini bıraktım. Aslında ben onları değil, onlar beni bıraktı. Hepsi farklı yollara evrildi. Şimdi bakıyorum hepsi ergen triplere girmiş durumda, bu yüzden bunlardan uzaklaşmam en sağlıklısı oldu. Hepsi birbirlerinin arkalarından konuşup iki yüzlülük yapıyorlar. Böyle insanları bırakıp gitmek en mantıklısıdır. Çevresiz kalmanın bir zararı olmaz, hayata adapte olmaya çalışın, onlarla arkadaş olmak için onlara sakın uyum sağlamayın. Kendi yolunuzda gidin. Dediğim gibi herkes kendi menfaatinin peşinde oluyor, hal hatır bile sormuyorlarsa bırakın gitsin. Benzerini ben yaşadım fakat hiç de üzülmemiştim. Doğru yolda olduğunuza eminseniz devam edin.

çok teşekkür ederim gruplardan vs. çıktım umarım en fazla 1 2 ayda unutur giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…