A Axtr Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #81 balkann dedi: İçimden böyle bir çekiliş yapma isteği geldi ben de yapmaya karar verdim. Kod sadece yeni ve hiç Game Pass kullanılmamış hesaplarda kullanılabilir. "Katıldım" yazmanız çekilişe katılmak için yeterlidir. Akşam saat 19.00 gibi çekilişi açıklarım. Genişletmek için tıkla... Katıldım.
balkann dedi: İçimden böyle bir çekiliş yapma isteği geldi ben de yapmaya karar verdim. Kod sadece yeni ve hiç Game Pass kullanılmamış hesaplarda kullanılabilir. "Katıldım" yazmanız çekilişe katılmak için yeterlidir. Akşam saat 19.00 gibi çekilişi açıklarım. Genişletmek için tıkla... Katıldım.
bıdısefe2 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 544 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Hp Victus 16 RTX 4070 M 8gb 2x8 5600 mhz 512 gb ssd R7 7840HS Windows 11 home Telefon: S25+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2024 #82 Peki kazanan?
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 5 Şubat 2024 #83 balkann dedi: İçimden böyle bir çekiliş yapma isteği geldi ben de yapmaya karar verdim. Kod sadece yeni ve hiç Game Pass kullanılmamış hesaplarda kullanılabilir. "Katıldım" yazmanız çekilişe katılmak için yeterlidir. Akşam saat 19.00 gibi çekilişi açıklarım. Genişletmek için tıkla... Katıldım
balkann dedi: İçimden böyle bir çekiliş yapma isteği geldi ben de yapmaya karar verdim. Kod sadece yeni ve hiç Game Pass kullanılmamış hesaplarda kullanılabilir. "Katıldım" yazmanız çekilişe katılmak için yeterlidir. Akşam saat 19.00 gibi çekilişi açıklarım. Genişletmek için tıkla... Katıldım
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #84 bıdısefe2 dedi: Peki kazanan? Genişletmek için tıkla... @ThisIsLuether
ThisIsLuether Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PS 5 Slim Acer Nitro 5 AN515-43 5 Ryzen5 3350 RX 560x 16 gb Cinsiyet Erkek Meslek Türk Genci 7 Şubat 2024 #85 @balkann Hocam bu game pass PC için geçerli değil mi?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #86 ThisIsLuether dedi: @balkann Hocam bu game pass PC için geçerli değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
ThisIsLuether dedi: @balkann Hocam bu game pass PC için geçerli değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.904 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #87 balkann dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... hocam ne zaman yaparsınız bir daha ?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #88 Shyquick dedi: Hocam ne zaman yaparsınız bir daha? Genişletmek için tıkla... Ne zaman çekiliş yapacak kadar kar edersem. Sürprizbozan Muhtemelen birazdan
Shyquick dedi: Hocam ne zaman yaparsınız bir daha? Genişletmek için tıkla... Ne zaman çekiliş yapacak kadar kar edersem. Sürprizbozan Muhtemelen birazdan
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.904 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #89 balkann dedi: Ne zaman çekiliş yapacak kadar kar edersem. Sürprizbozan Muhtemelen birazdan Genişletmek için tıkla... Hocam inşallah bana gelir ya bende alacaktım ama almadım. Nedeni ben almıştım ama oyunlar açılmıyordu. Belkiiden pc kaynaklı şimdi yeni pc aldım. Denemek istiyorum olursa bende alacam. Yazın da konsol alacam inllah balkann dedi: Ne zaman çekiliş yapacak kadar kar edersem. Sürprizbozan Muhtemelen birazdan Genişletmek için tıkla... Hocam yapınca buraya duyuru yaparmısın ?
balkann dedi: Ne zaman çekiliş yapacak kadar kar edersem. Sürprizbozan Muhtemelen birazdan Genişletmek için tıkla... Hocam inşallah bana gelir ya bende alacaktım ama almadım. Nedeni ben almıştım ama oyunlar açılmıyordu. Belkiiden pc kaynaklı şimdi yeni pc aldım. Denemek istiyorum olursa bende alacam. Yazın da konsol alacam inllah balkann dedi: Ne zaman çekiliş yapacak kadar kar edersem. Sürprizbozan Muhtemelen birazdan Genişletmek için tıkla... Hocam yapınca buraya duyuru yaparmısın ?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #90 Shyquick dedi: Hocam yapınca buraya duyuru yaparmısın ? Genişletmek için tıkla... Konuyu yayınladım onay bekliyorum.
Shyquick dedi: Hocam yapınca buraya duyuru yaparmısın ? Genişletmek için tıkla... Konuyu yayınladım onay bekliyorum.