Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 25 Ağustos 2023 #11 Aykolik dedi: irtifa avantajı nedir? Genişletmek için tıkla... Yokuş aşağı gitmek kolay , yokuş yukarı zor.
Aykolik dedi: irtifa avantajı nedir? Genişletmek için tıkla... Yokuş aşağı gitmek kolay , yokuş yukarı zor.
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #12 Yürürüm. 1 km ne ki? Minibüsler 9 TL olmuş.
Aykolik Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #13 . 1-2 kilometre bile çok fazla zaman kaybettirebilir. Ama çok geçmeyen bir otobüsü beklemektense 1 km yürümek daha çabuk sürmez mi? Cruslan dedi: Ne kadar yolumu kısaltabilirsem kısaltıyorum. Mali yüküne rağmen tek vasıtayla gidebileceğim yolu daha az yürümek için ve irtifa avantajını kullanmak için iki-üç vasıtayla gidiyorum. 1-2 kilometre bile çok fazla zaman kaybettirebilir. Genişletmek için tıkla... Ama 1-2 kilometre yürümemek için çok bekleniyorsa ve 1-2 kilometreyi otobüs dolanarak gidiyorsa yürümek daha çabuk sürer ve zaman kaybettirmez. Son düzenleme: 17 Eylül 2023
. 1-2 kilometre bile çok fazla zaman kaybettirebilir. Ama çok geçmeyen bir otobüsü beklemektense 1 km yürümek daha çabuk sürmez mi? Cruslan dedi: Ne kadar yolumu kısaltabilirsem kısaltıyorum. Mali yüküne rağmen tek vasıtayla gidebileceğim yolu daha az yürümek için ve irtifa avantajını kullanmak için iki-üç vasıtayla gidiyorum. 1-2 kilometre bile çok fazla zaman kaybettirebilir. Genişletmek için tıkla... Ama 1-2 kilometre yürümemek için çok bekleniyorsa ve 1-2 kilometreyi otobüs dolanarak gidiyorsa yürümek daha çabuk sürer ve zaman kaybettirmez.