thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Evet başlıktaki gibi aşırı kötü tadıyordu. Köy sütüdür deyip 1litre diktim sonradan öğrendim. Bir şey olur mu?
Evet başlıktaki gibi aşırı kötü tadıyordu. Köy sütüdür deyip 1litre diktim sonradan öğrendim. Bir şey olur mu?
6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 11 Temmuz 2024 #2 thrlswve dedi: Evet başlıktaki gibi aşırı kötü tadıyordu. Köy sütüdür deyip 1litre diktim sonradan öğrendim. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İçerisinde mikroplar olduğu için hasta edebilir belki. Yani bende tam bilmiyorum fakat Sütaş'ın yazısına baktım.
thrlswve dedi: Evet başlıktaki gibi aşırı kötü tadıyordu. Köy sütüdür deyip 1litre diktim sonradan öğrendim. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İçerisinde mikroplar olduğu için hasta edebilir belki. Yani bende tam bilmiyorum fakat Sütaş'ın yazısına baktım.
BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Hocam içinde bir sürü bakteri var zehirlenebilirsiniz en kısa sürede doktora görünmek en mantıklısı.
6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 11 Temmuz 2024 #4 @BenEmgirr'inde söylediği gibi bencede en yakın bir hastane veya sağlık ocağındaki doktorlara görünebilirsiniz.
@BenEmgirr'inde söylediği gibi bencede en yakın bir hastane veya sağlık ocağındaki doktorlara görünebilirsiniz.