1 metreden düşen SSD bozulur mu?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
1 metreden yere düşen SSD bozulur mu? Şu an SSD'yi takıp deneyemiyorum. SSD vidasını sökemedim. Yarın bilgisayarcı arkadaşa yaptıracağım. Sizce bozulmuş mudur?

Hocam çok açık uçlu bir soru. Düşüş hangi zemine hangi sertlikte oldu? Eğer kısa ama sert bir düşüşse belki sıkıntı olabilir. Kontrol'den sonra içindeki kart'ın hasar alıp almadığına bakıldığında anlaşılacaktır.

1 metreden yere düşen SSD bozulur mu? Şu an SSD'yi takıp deneyemiyorum. SSD vidasını sökemedim. Yarın bilgisayarcı arkadaşa yaptıracağım. Sizce bozulmuş mudur?
SATA ise hiçbir şey olmaz. M2 ise nereye düştüğüne bağlı. Genede birşey olacağını pek sanmıyorum, yamulma veya parça kaybı yoksa sağlıklı çalışır.

SSD vidası falan dediğinize göre muhtemelen SATA SSD'den bahsediyorsunuz, SATA SSD'ler daha dayanıklı oluyor diğerlerine göre. 1 metreden bence zarar gelmemiştir.

SSD vidası falan dediğinize göre muhtemelen SATA SSD'den bahsediyorsunuz, SATA SSD'ler daha dayanıklı oluyor diğerlerine göre. 1 metreden bence zarar gelmemiştir.

Yok hocam M.2 SSD.

Transistör vs kopmadıysa bozulmamıştır. SSD'ler HDD'lere göre çok daha dayanıklı. Üstünü kontrol et, eksik bir şey yoksa sorun yok.

Herhangi bir hasar göremedim ben ama yine de korku var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı