ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 3 Şubat 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi seyirler dilerim Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi seyirler dilerim
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 3 Şubat 2021 #2 1 milyon kere videosunu izleyince kendimi Borg kupunun icinde hissettim.
3 349203 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 3 Şubat 2021 #3 2500TL'ye 1070 sistem mi Bu arada 1 M videoyu nasıl aynı kareye sığdırıp render'layabildin? Tahminen benim bilgisayarımda 1 haftayı bulurdu.
2500TL'ye 1070 sistem mi Bu arada 1 M videoyu nasıl aynı kareye sığdırıp render'layabildin? Tahminen benim bilgisayarımda 1 haftayı bulurdu.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.712 Makaleler 115 Çözümler 353 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 Sonuncusu çok iyi. Earrape versiyonu gelsin.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #6 Her ben dediğinde 1 dB artan versiyonu gelsin
MetinMumcu Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #7 ALİ YLDZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi seyirler dilerim Genişletmek için tıkla... Hocam yapan kişinin eline ayağına emeğine sağlık. Bu yazıyı yazarken bile gülüyorum. )))))
ALİ YLDZ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi seyirler dilerim Genişletmek için tıkla... Hocam yapan kişinin eline ayağına emeğine sağlık. Bu yazıyı yazarken bile gülüyorum. )))))
Leon Dayı Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.043 Makaleler 9 Çözümler 62 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ekim 2022 #8 1 Milyon kere ben @Recep Baltaş ve @Ali Güngör
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 14 Ekim 2022 #9 1 milyon tane farklı paralel evrende ki Recep Baltaş ve Ali Güngör video açılışı yapıyor.