1 milyon TL araba önerisi

Audi A3 8VFL, Golf 7.5, Seat Leon MK3 bakılabilir. Model yılı çok önemli değilse Audi A4 B8 bakılabilir. Bütçeyi arttırırsan Skoda SuperB/Volkswagen Passat B8 bakılabilir. Bu bütçede bulacağın bu araçlar büyük ihtimalle sana yakın zamanda mekatronik arızası açar.
Model kriteri, baktığın ili felan belirtir misin?
 
Model olarak B8 düşünüyorum hocam 2017-2018 üstü yılda araç bakıyorum Ankaradayım.
 
Hocam Insignia tercih ederdim ama benzinli motor seçenekleri nasıldır bilmiyorum Insignia'da 1.6 CDTI makbuldür 1.6 CDTI motorun tek sıkıntısı triger değişimini yaparken motor inmektedir biraz fazla maliyetli oluyor. Onun harici boş paket olsun SuperB olsun 1.5 TSI SuperB'ler çok güzel temiz bir vag grubu için bütçe arttırmakta fayda var.
 
Şu triger olayını peugeot ta tüm modellerine uygulamış soğudum PSA’dan. Yüksek ihtimalle 1.5 Tsi Passat alacağım hocam teşekkürler.
 
Superb ağır bir araç sonradan 1.5 Tsi ile daha iyi oldu fakat dizelin homurtusunu duymak istemiyorum. Yüksek ihtimalle bütçeyi yükselteceğim hocam.
1.5 TSI güzel ama fiyatları'da çok yüksek.
 
1 milyon bütçeye 2020 Scala var 1.6 TDI DSG, kendim kullandım oldukça güzel araba, ama Jetta'ya göre çok bir yükselme sayilmayabilir.
 
Şuan ki aracım 2017 superb Prestij+L&K paket eklemeli 1.6 tdi 170 hp
150 Hp den sonra kasayı taşıyor motor.
Arabanın boş hali 1600 Kğ 120 hp yetersiz kalıyor km de yükselince hp düşüyor.
1.5 tsi, 1.6 dizelden daha çok yakıt harcıyor. Şehiriçi.
 
Aynen hocam katılıyorum. Ama 1.6 TDI için yazılım yaptırmışsın galiba ? Normalde dediğin gibi 120 HP. Benim hız meraktım yok önemlide değil. Geçen bir arkadaşım 1.2 BMT Jetta aldı. Görünüş güzel 2017 model ama 175 NM ve 105 HP o kasaya yetmiyor. Yokuşlarda veya 2-3 kişi binip klimayı açınca araç can çekişiyor resmen. Ama 1.4 200NM ve 125 HP olan yeterli oluyor gibi bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…