1 milyon TL araba önerisi

Kaç litre? Ben 1.2 Tsi ile 11 litreyi görüyorum 1.5 Tsi motorlu Passat kullandım fakat bana ağır gelmedi yetiyor.

Egea al rahatina bak.
1.4 ünü alayım .

Kaç litre? Ben 1.2 Tsi ile 11 litreyi görüyorum 1.5 Tsi motorlu Passat kullandım fakat bana ağır gelmedi yetiyor.

1.4 ünü alayım .
Ortalama 8.5 litrede geziyor sakin kullanımda.Sert kullanımda 13 lerde geziyor.
Küçük motor zorlandıkça çok içer.
150 hp yetiyor işte demek istediğim 150hp altında olduğunda yetersiz.

Evet yazılım ve K&N kutu hava filtresi var. Hız olarak düşünme kalkıştı ki gücü ve ara hızlanma çok fark ediliyor.
Aracım bakımlı diye yazılımda biraz yüksek yaptım. 105 HP Jetta yetersiz.

Son düzenleme:
Evet yazılım ve K&N kutu hava filtresi var. Hız olarak düşünme kalkıştı ki gücü ve ara hızlanma çok fark ediliyor.
Aracım bakımlı diye yazılımda biraz yüksek yaptım. 105 HP Jetta yetersiz.
Aynen. Bir arkadaşım bakıyor şimdi 1.6 TDI leon ve 1.4 TSI Jetta arsında. Hangisi dahat kasayı kaldırır ve çekiş için konuştuk ve ben oyumu leon'a verdim. Hem kasası jettaya göre hafif. Hem 50NM daha yüksek tork var

1.5 Passat'ı 1.6 ile karşılaştırmıştım. 1.5 bayağı başarılı ancak 1 milyona 1.5 B8 nasıl olacak hocam?

1.5 Passat'ı 1.6 ile karşılaştırmıştım. 1.5 bayağı başarılı ancak 1 milyona 1.5 B8 nasıl olacak hocam?
Bütçeyi yükselteceğimi yazdım yukarda 508 ya da Passat düşünüyorum.

Leon daha tarz FR paketi alınırsa tabi mis.

Son düzenleme:
Benim favorim normalde benzinli araç bu kısmet oldu ilk seferde.
Düşük hacim, düşük tork değeri cazip gelmiyor özellikle 200NM ve 125HP modeller için. Sedan kasa için yetersiz bence. Bu arada hız için söylemiyorum. Günlük kullanım içinde yetersiz. Superb vardı arkadaşta test etttim araba ucu ucuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…