1 milyon TL araç önerisi

BaranHbb

Decapat
Katılım
10 Ağustos 2023
Mesajlar
510
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç ay içerisinde nasip olursa ikinci el araba almak istiyorum. Bekârım anne ve babam ile birlikte üç kişiyiz, tercihen sedan veya HB düşünüyorum.
Bu arada yaşım 25, yaşıma uygun sportif bir araç daha uygun olur.
Bütçem 1 milyon TL ancak karşıma çıkacak araca göre 200-300 bin TL esnetebilirim.
Önceliğim benzinli araçlar ve mümkünse donanım olarak dolu paketler.

Baktığım modeller;
● Golf 1.5 TSI highline 19-21 model aralığı.
● Civic 1.5 VTEC Sport HB 20-22 model aralığı.
● A3 Sportback 35 TFSI dynamic 18-21 model aralığı.

Bunlar haricinde Kia ceed, Megane 3 gibi modellere de baktım ama içime sinenler yukarıdakiler. BMW yazmadım çünkü benim bütçeme göre alınabilecek olanları ya yüksek km ya da masraflı olur dediler.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz arasında belirlediğiniz araçlar gayet güzel ben 1-Audi 2-Civic 3-golf düşünürdüm hocam golf tasarım olarak hepsinden beğendiğim araç ama diğerlerine göre daha dar olduğu için böyle bir sıralama yaptım karar sizin.
 
Pek düşünmüyorum hocam. Bir ara Omoda 5 lere bakmıştım donanımı çok olduğu ve yeni çıktığı için.
Şuan aklımda HB veya Sedan var.
Bütçeme göre en iyisi Golf gibi duruyor ama karar vermedim araştırıyorum halen.
Hocam 5 yıl boyunca civic 1.6 ivtec kullandık 2016 model. Hiç üzmedi ve kesinlikle öneririm. Ayrıca HB olarak Skoda Fabia yada Scala olabilir. İkisini de kullandık bunlar da iyi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı