Tembel olmasam çok çalışır, kazanırım derdim de... Tembelim ben. O yüzden alternatif gerçeklikte bir cevap vereyim; bacağımın kemiksiz yerinden bir kurşun yiyebilirim.
Para önemlidir ancak, benim yaşanımın asla ilk odağı para olmamıştır, olmamalıdır da. Size değer veren insanlar var ise eğer, bırakın 1 Milyon TL'yi 1Milyar TL'ye bedeldir benim için. 1MilyonTL için ekstra ekstra birşey yapmam ama, al bu 1MilyonTL senin olsun deseler de hayır demem açıkçası
Hiçbir şey. Bu kadar para bana yetmez. Bilmiyorum gerçekten, hayatımda en çok 14.000 TL parayı bir arada gördüm o kadar.
Bir söz var: ''El s*kmediği eşeğe ot vermez'' diye. Yani o kadar parayı almak için ben bir karşılık vermem. Bedeli ağır olur diyorum. Ben almam o parayı, kalsın, zaten bir hayır gelmez o paradan.
Ne olur ne olmaz. Devir kötü, kolla oturma organını.