1.000.000 TL için oturma organı isteyecek adamın aklından şüphe ederim. Asıl soru 1.000.000 TL için başkasının oturma organına göz diker misin? Asıl soru bu.
1.000.000 TL için oturma organı isteyecek adamın aklından şüphe ederim. Asıl soru 1.000.000 TL için başkasının oturma organına göz diker misin? Asıl soru bu.
Iyi bari 100 Milyon TL icin ne yapardiniz? isimli bir baslik acsaydim maazallah tüm Technopat tehlikeli altindaydi.
Eger öyle birsey olursa hicbirinizi tanimiyorum haberiniz olsun
Iyi bari 100 Milyon TL icin ne yapardiniz? isimli bir baslik acsaydim maazallah tüm Technopat tehlikeli altindaydi.
Sanırım adam yaralama hariç hiçbir şey yapmazdım, yapamazdım.
Evet, karar verdim. Adam yaralama ile 1 milyon kazanacak olsaydım, onu yapardım. Ama sonra teslim olup, 5 yıl yatar ve çıkardım. Çıktıktan sonra 1 milyoncuk yetmez ama...eh işte idareli kullanırsan yetebilir.
Her gün 8 saat çalışsam, 5 yılda 600 gün falan ediyor. 2500 TL ile 5 yıl ( 8 saatleri topladığımda 600 gün ediyor, ki bu da 2 yıla yakın. ) çalışsam, 150.000 TL kazanırım.
İşte yükselme, maaşların artması falan derken 180.000 TL desek, o parayı 60'a bölüp, her ay yaşam mücadelesi vereceğime göre, 5 yıl içinde, toplam -20.000 TL falan kazanmış ( kaybetmiş ) olurum. O sırada evlilik olursa, -90.000 TL diyelim.
İş yerinde kaza, kavga, sonrasında sicilinin kirlenmesi, belki işten atılma, stres, çocuklar, ev, araba, evlilik falan derken, saçlarımı da kaybetmiş olurum. Kanseri de ekleyelim. Bir ihtimal tabi.
Bu durumda hayatımdan 5 yıl gitmesine rağmen, aşağı yukarı -70.000 TL'de olacağıma, 5 yıl zindanlarda yatıp, 1.000.000 TL kazanırım.
Beyler, 1 milyon TL karşılığında adam pıçaklattıracak var mı? Kendimi de bıçaklarım isterseniz. Maksat şanınız yürüsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zindandan çıktıktan sonra 35 yıl ömrüm kalsa, her ay 3000 TL harcasam, ölene kadar toplamda 1 milyon 400.000 TL falan harcamam gerekir. En iyisi o parayla yatırım yapayım ben. @ismael sen de biraz para koyarsan, Plüton, Mars ve Merkür'den arsa alabiliriz.
Ya o değilde, attığım mesaj ile imzam birbirini tamamladı resmen.
Ya o değilde ( 2 ) : An itibariyle 500. mesajımı atmış bulunmaktayım, hayırlı olsun bana.
Hayatta ilk hedefiniz para olmasın. Eğer hayatta ilk hedefiniz para olursa bu yaşamın tadını çıkaramazsınız. Güzel arkadaşlıklar edinin. Kendinize yetecek kadar paranız olsun ne fazla ne eksik. Mutlu huzurlu olun. Stresten uzak bir yaşam yaşayın. Stres bütün hastalıkların başında gelir. Her şeyin fazlası insanın başına dert açar.
Yahu neler yapmazdım ki ben ömrüm boyunca ancak Kazanabileceğim parayı tek seferde kazanacağım edep kurallarını aşmayacak her türlü şeyi yaparım. Ve o parayı çatır çutur harcamak yerine büyük global bir şirket kurup Holdingimin temellerini atarım.