1 milyon TL'ye aile aracı önerisi

xMsfgz

Decapat
Daha fazla  
0-1 milyon arasında koltuk ısıtmalı otomatik vitesli çok yakmayan eski de olmayan evden işe işten eve arada bir dışarı çıkıp gezebileceğim tarzda bir araç önerir misiniz?

0-1 milyon arasında koltuk ısıtmalı otomatik vitesli çok yakmayan eski de olmayan evden işe işten eve arada bir dışarı çıkıp gezebileceğim tarzda bir araç önerir misiniz?

Fiat Egea (2023)-Honda Civic (2014) eco elegance.

Ama istediklerinizin hepsi Honda Civic 2014 eco elegancede var ve 900bin TL civarı 100.000 kilometre olanları kesinlikle göz atabilirsiniz.

Fiat Egea (2023)-Honda Civic (2014) eco elegance.

Ama istediklerinizin hepsi Honda Civic 2014 eco elegancede var ve 900bin TL civarı 100.000 kilometre olanları kesinlikle göz atabilirsiniz.
Egeaları genel olarak hiç önermiyorlardı. Civicler benimde ilgimi çekiyordu, bakacağım teşekkürler.

Egea'ları genel olarak hiç önermiyorlardı. Civic'ler benim de ilgimi çekiyordu, bakacağım teşekkürler.

Kesinlikle hem az yakar hem de ömür boyu motor garantisi var diye biliyorum

Egea'ları genel olarak hiç önermiyorlardı. Civic'ler benim de ilgimi çekiyordu, bakacağım teşekkürler.

Aslında önermemekte çok haklılar bazı Egea'lar yokuş yukarı bile çıkamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…