1 milyon TL'ye araba önerisi

Florian17

Femtopat
Daha fazla  
1 milyona araba önerir misiniz? Km 180K'den fazla olmayacak. 2015 model üstü olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayon alın temiz yüksek model 2021 model otomatik ve üzeri 1.4 mpi ya da 1.0 tgdi motor. Sanayi görmeden uzun süre binersiniz.

Açık konuşmak gerekirse benim niyetim var Opel'in masraflarından bıktım. Benzer bütçeye alıp geçmeyi planlıyorum.

Audi A3 olabilir. 2016 dizel
Ford Focus 2021 model 1.0t ya da 1.5 dizel 2017 civarı olabilir.
Fiat Egea 1.5 hibrit motor olabilir.
Honda City 2023 model olabilir.
Honda cıvıc 2018 üstü model bakılabilir (bence yakışıklı araçtır)
Megane 2020 üzeri 1.3 TCe motor ya da 1.5 dizeli (Ben pek sevmem ama TCe motoru tutulan seri bir araç)
Toyota Corolla 2018 üzeri modeli 1.8 hibrit ya da 1.6 dolu paket iyisi denk gelirse al bin hiç üzmez.
Passat 2016 dizeli bulunabilir. (Binen arkadaşlar yazsın)
Skoda Octavia 2016 üzeri 1.6 dizel güzel araç olabilir.

Bunların hepsi bütçeye göre olur.

Yukarıdaki yazdığım araçlara bende baktım. LPG'li araç kullanmak istediğim için Civic ya da Corolla almayı düşündüm. Sonra vazgeçip bayon almaya karar verdim.

Tam istediğim türde arabalar teşekkür ederim değerlendireceğim.

1 milyona araba önerir misiniz? Km 180K'den fazla olmayacak. 2015 model üstü olsun.

65bin kilometre altı golf bakılabilir otomatik olarak ama manuelinde keyfi başka ta ki trafikte dur kalk yapana kadar ondan otomatik bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…