1 milyon TL'yi nasıl değerlendirirdiniz?

fqXl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 milyon TL'niz olsa nasıl değerlendirirdiniz? 400TL günlük faiz için dolarları 7 TL'den sattım.
Siz bu parayı nasıl değerlendirirdiniz? İstediğiniz kadar bölün 10% bist 10% Crypto vs.

Arkadaşlar 1 milyon TL'niz olsa nasıl değerlendirirdiniz? 400TL günlük faiz için dolarları 7 TL'den sattım.
Siz bu parayı nasıl değerlendirirdiniz? İstediğiniz kadar bölün 10% bist 10% Crypto vs.
KuveytTürk'e yatırırdım.

Amaç nedir? Parayı katlamak mı yoksa mevcudu korumak ve hayatı idame ettirmek mi?

Basıcaksın hepsini Kripto Paraya sonra keyif çıtır (!).

[Yatırım tavsiyesi değildir.]

Yaşamımı sürdürür, güzel bir araba güzel bir laptop, güzel bir ev ve mükemmel bir tatil yapardım keyfime bakardım herhalde.

Şahsen benim olsa kripto paralar arasında bölüştürürdüm. Büyük bir kısmı ile BTC alırdım. Gerisini alt coinlere bırakırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…