emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #71 381258 dedi: Allah bolluk bereket versin hocam maşaallah. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, şuan şans eseri gördüm mesajınızı gözden kaçmış az önce .
381258 dedi: Allah bolluk bereket versin hocam maşaallah. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, şuan şans eseri gördüm mesajınızı gözden kaçmış az önce .
fqXl Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #72 emiirhans dedi: Anlamadım hocam . Normal banka hesabım hangi banka üzerinde mi açık diyorsunuz yoksa borsa için mi soruyorsunuz? Binance'dan coin alıp satıyorum. Allaha şükür hiçbir şeyiyim . Genişletmek için tıkla... Ben siz borsa diyince borsa istanbul zannettim. Bist bankalar üzerinden dönüyor sanırım. Bende binance takılıyordum. Bol kazançlar.
emiirhans dedi: Anlamadım hocam . Normal banka hesabım hangi banka üzerinde mi açık diyorsunuz yoksa borsa için mi soruyorsunuz? Binance'dan coin alıp satıyorum. Allaha şükür hiçbir şeyiyim . Genişletmek için tıkla... Ben siz borsa diyince borsa istanbul zannettim. Bist bankalar üzerinden dönüyor sanırım. Bende binance takılıyordum. Bol kazançlar.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #73 5-10 milyon falan olsa iş kurmaya çalışırdım herhalde. 1 milyonu faize koyardım.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 25 Şubat 2021 #74 Alabildiğim kadar ev alırdım. Kiraya verip gül gibi geçinirdim.
fqXl Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #75 TaLionSoW dedi: Hocam kripto para ama uzun vadede değil kısa sürede paranın gözüne vurmaya çalışırdım. Genişletmek için tıkla... % kaçıyla, 100% değildir herhalde aabcc dedi: Alabildiğim kadar ev alırdım. Kiraya verip gül gibi geçinirdim. Genişletmek için tıkla... Bende 300-400 aralığında bir ev düşünüyorum.
TaLionSoW dedi: Hocam kripto para ama uzun vadede değil kısa sürede paranın gözüne vurmaya çalışırdım. Genişletmek için tıkla... % kaçıyla, 100% değildir herhalde aabcc dedi: Alabildiğim kadar ev alırdım. Kiraya verip gül gibi geçinirdim. Genişletmek için tıkla... Bende 300-400 aralığında bir ev düşünüyorum.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #76 fqXl dedi: Ben siz borsa diyince borsa istanbul zannettim. Bist bankalar üzerinden dönüyor sanırım. Bende binance takılıyordum. Bol kazançlar. Genişletmek için tıkla... Yok ya ben coinciyim yasal düzenlemeler gelmeden, borsa bu halde hızlıyken biraz koparıp kaçacağım borsadan da, çok risk adamı değilim bazen elim ayağım titriyor coin alırken : DDD. Teşekkür ederimm, sizede bol kazançlar .
fqXl dedi: Ben siz borsa diyince borsa istanbul zannettim. Bist bankalar üzerinden dönüyor sanırım. Bende binance takılıyordum. Bol kazançlar. Genişletmek için tıkla... Yok ya ben coinciyim yasal düzenlemeler gelmeden, borsa bu halde hızlıyken biraz koparıp kaçacağım borsadan da, çok risk adamı değilim bazen elim ayağım titriyor coin alırken : DDD. Teşekkür ederimm, sizede bol kazançlar .
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 25 Şubat 2021 #77 500 Bin TL faize koyardım. 7500 TL aylık getirisi. 500 Bin TL ev alırdım ve aylık faiz ile içini yavaşca dizerdim Ya da 2 tane faiz hesabı açar kirada otururdum. 3000 TL falan güzel bir sitede.
500 Bin TL faize koyardım. 7500 TL aylık getirisi. 500 Bin TL ev alırdım ve aylık faiz ile içini yavaşca dizerdim Ya da 2 tane faiz hesabı açar kirada otururdum. 3000 TL falan güzel bir sitede.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 25 Şubat 2021 #78 fqXl dedi: % kaçıyla, 100% değildir herhalde Bende 300-400 aralığında bir ev düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 100% hocam tabi ki. Korkanın çocuğu olmaz hocam.
fqXl dedi: % kaçıyla, 100% değildir herhalde Bende 300-400 aralığında bir ev düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 100% hocam tabi ki. Korkanın çocuğu olmaz hocam.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #79 TaLionSoW dedi: 100% hocam tabi ki. Korkanın çocuğu olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TaLionSoW dedi: 100% hocam tabi ki. Korkanın çocuğu olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fqXl Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #80 TaLionSoW dedi: 100% hocam tabi ki. Korkanın çocuğu olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... efsane batış taktiği reis
TaLionSoW dedi: 100% hocam tabi ki. Korkanın çocuğu olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... efsane batış taktiği reis