sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #81 Burasi Türkiye tavsiye anlar gidip bir şey alır bir gazla.
Satanay Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 777 Makaleler 1 Yer Ege Bölgesi 25 Şubat 2021 #82 h4yrettinx dedi: Neden Ziraat değil de özel bankalar ? Genişletmek için tıkla... Daha fazla faiz veriyorlar, ondan.
h4yrettinx dedi: Neden Ziraat değil de özel bankalar ? Genişletmek için tıkla... Daha fazla faiz veriyorlar, ondan.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 25 Şubat 2021 #83 fqXl dedi: efsane batış taktiği reis Genişletmek için tıkla... Ya hocam belki bir saat içinde değeri iki katına çıkacak.
fqXl dedi: efsane batış taktiği reis Genişletmek için tıkla... Ya hocam belki bir saat içinde değeri iki katına çıkacak.
fqXl Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #84 Satanay dedi: Daha fazla faiz veriyorlar, ondan. Genişletmek için tıkla... Ben 18% alıyorum daha fazlası var mı ki
Satanay dedi: Daha fazla faiz veriyorlar, ondan. Genişletmek için tıkla... Ben 18% alıyorum daha fazlası var mı ki
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #85 TaLionSoW dedi: Ya hocam belki bir saat içinde değeri iki katına çıkacak. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek?
TaLionSoW dedi: Ya hocam belki bir saat içinde değeri iki katına çıkacak. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek?
fqXl Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #86 Charlie Dickkerson dedi: Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek? Genişletmek için tıkla... Bence troll değilse çok kötü. 1 milyonu kriptoya koyabilecek birinin minimum 50 milyon banka'da durması lazım
Charlie Dickkerson dedi: Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek? Genişletmek için tıkla... Bence troll değilse çok kötü. 1 milyonu kriptoya koyabilecek birinin minimum 50 milyon banka'da durması lazım
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 25 Şubat 2021 #87 Charlie Dickkerson dedi: Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek? Genişletmek için tıkla... Hocam ben korkmuyorum. Lise bitince bu yüzden bilgi yarışmalarına girip bilmediklerimi korkmadan sallayacağım. fqXl dedi: Bence troll değilse çok kötü. 1 milyonu kriptoya koyabilecek birinin minimum 50 milyon banka'da durması lazım Genişletmek için tıkla... 1 milyonum yok bu arada. Charlie Dickkerson dedi: Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek? Genişletmek için tıkla... Ben bu soruyu para elime havadan geçmiş gibi düşünerek cevaplıyorum.
Charlie Dickkerson dedi: Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek? Genişletmek için tıkla... Hocam ben korkmuyorum. Lise bitince bu yüzden bilgi yarışmalarına girip bilmediklerimi korkmadan sallayacağım. fqXl dedi: Bence troll değilse çok kötü. 1 milyonu kriptoya koyabilecek birinin minimum 50 milyon banka'da durması lazım Genişletmek için tıkla... 1 milyonum yok bu arada. Charlie Dickkerson dedi: Bu nasıl bir kafa yav belki bir saat içinde %50 değer kaybedecek? Genişletmek için tıkla... Ben bu soruyu para elime havadan geçmiş gibi düşünerek cevaplıyorum.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 25 Şubat 2021 #88 Çok fazla bir bütçe değil ama altın - döviz alırdım en yükseğe gelince çekip GO to america.
fqXl Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #89 301517 dedi: Çok fazla bir bütçe değil ama altın - döviz alırdım en yükseğe gelince çekip GO to america. Genişletmek için tıkla... Yarın dolar 7.4 vurur. 7.4dan doları alır mıydınız? Faiz 400Tl günlük veriyor.
301517 dedi: Çok fazla bir bütçe değil ama altın - döviz alırdım en yükseğe gelince çekip GO to america. Genişletmek için tıkla... Yarın dolar 7.4 vurur. 7.4dan doları alır mıydınız? Faiz 400Tl günlük veriyor.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 25 Şubat 2021 #90 fqXl dedi: Yarın dolar 7.4 vurur. 7.4'dan doları alır mıydınız? Faiz 400TL günlük veriyor. Genişletmek için tıkla... Şu an almam herhalde. Kısa süre içinde biraz düşecek bence içime doğuyor.
fqXl dedi: Yarın dolar 7.4 vurur. 7.4'dan doları alır mıydınız? Faiz 400TL günlük veriyor. Genişletmek için tıkla... Şu an almam herhalde. Kısa süre içinde biraz düşecek bence içime doğuyor.