B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 23 Temmuz 2020 #11 The Tribal Chief dedi: Evet karşılaştırmak saçma olabilir fakat ikisimden hangisi daha iyi öğretir diye sordum Genişletmek için tıkla... Üniversitede size asıl temelleri öğretecekler. Zaten asıl yapmanız gereken kendinizi eğitmek. Ki bu da üniversiteden sonra çok daha kolay olur.
The Tribal Chief dedi: Evet karşılaştırmak saçma olabilir fakat ikisimden hangisi daha iyi öğretir diye sordum Genişletmek için tıkla... Üniversitede size asıl temelleri öğretecekler. Zaten asıl yapmanız gereken kendinizi eğitmek. Ki bu da üniversiteden sonra çok daha kolay olur.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Temmuz 2020 #12 Koç Üniversitesi tabii ki. 1 milyon yazılımcı projesini ilk kez duydum. O projeden çıksa çıksa işsiz veya asgari ücretle çalışacak yazılımcılar çıkar geçmişteki diğer tüm benzer projeler gibi.
Koç Üniversitesi tabii ki. 1 milyon yazılımcı projesini ilk kez duydum. O projeden çıksa çıksa işsiz veya asgari ücretle çalışacak yazılımcılar çıkar geçmişteki diğer tüm benzer projeler gibi.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.561 Makaleler 49 Çözümler 12 24 Temmuz 2020 #13 BalikŞuşişi dedi: Üniversitede size asıl temelleri öğretecekler. Zaten asıl yapmanız gereken kendinizi eğitmek. Ki bu da üniversiteden sonra çok daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Bildiğime örnek mesela koç üniversitesinde okuyan biri okurken iş teklifi bile geliyormuş. Öyle duydum netten.
BalikŞuşişi dedi: Üniversitede size asıl temelleri öğretecekler. Zaten asıl yapmanız gereken kendinizi eğitmek. Ki bu da üniversiteden sonra çok daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Bildiğime örnek mesela koç üniversitesinde okuyan biri okurken iş teklifi bile geliyormuş. Öyle duydum netten.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 24 Temmuz 2020 #14 The Tribal Chief dedi: Bildiğime örnek mesela koç üniversitesinde okuyan biri okurken iş teklifi bile geliyormuş. Öyle duydum netten. Genişletmek için tıkla... Üniversitede okurken zaten staj yapacaksınız. Koç üniversitesi olmasına gerek yok ama azıcık da bilinen bir üniversite olursa daha iyi olur.
The Tribal Chief dedi: Bildiğime örnek mesela koç üniversitesinde okuyan biri okurken iş teklifi bile geliyormuş. Öyle duydum netten. Genişletmek için tıkla... Üniversitede okurken zaten staj yapacaksınız. Koç üniversitesi olmasına gerek yok ama azıcık da bilinen bir üniversite olursa daha iyi olur.
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #15 Kendiniz ogrenin, 1mn istihdam seyini sanirsam siz is vermeleri anlaminda soylediniz, IT'ci olmak istersen sen bilirsin tabii ki.
Kendiniz ogrenin, 1mn istihdam seyini sanirsam siz is vermeleri anlaminda soylediniz, IT'ci olmak istersen sen bilirsin tabii ki.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.561 Makaleler 49 Çözümler 12 24 Temmuz 2020 #16 112163 dedi: Kendiniz ogrenin, 1MN istihdam seyini sanirsam siz is vermeleri anlaminda soylediniz, IT'ci olmak istersen sen bilirsin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Evet iş istiyorum. Üniversite sınavına hazırlık bayağı emek istiyor. Alaylı yazılımcı bir işe yarar mı diye düşünüyordum. Gerekli cevabı aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
112163 dedi: Kendiniz ogrenin, 1MN istihdam seyini sanirsam siz is vermeleri anlaminda soylediniz, IT'ci olmak istersen sen bilirsin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Evet iş istiyorum. Üniversite sınavına hazırlık bayağı emek istiyor. Alaylı yazılımcı bir işe yarar mı diye düşünüyordum. Gerekli cevabı aldım.
Murkrow Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 228 Çözümler 3 Yer [user]/source/bin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek .Net Developer 24 Temmuz 2020 #17 Her şey kendini geliştirmene bakar. Bir çok büyük firmanın tahsile de önem verdiğini unutmamak gerekiyor tabi ki.
Her şey kendini geliştirmene bakar. Bir çok büyük firmanın tahsile de önem verdiğini unutmamak gerekiyor tabi ki.