1 milyona SUV önerisi

tlablghn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam 1,5 milyon bütçemiz vardı. 500'ünü başka şekilde değerlendirmek istediğimiz için 1 milyona yakın bütçemiz kaldı. Sizce bu fiyata alınılabilecek en mantıklı SUV nedir? Tanıdığımızın bir aracı var, Nissan Qashqai. Engelli muafiyetinden almış, 5 yılı doldurmuş. Araç 2017 model. Aracını bize satabileceğini söyledi. Aracın modeli Nissan Qashqai 1.2 dıg-t sky pack paketi 2017 model araç 50 binde hatası boyası trameri yok. İçine opsiyonel olarak orijinal ekran taktırmış, 960 bine verebileceğini söylüyor. Sizce mantıklı mı bu fiyata? Yoksa bu fiyata daha iyi modelini alırsın dediğiniz modeller var mı? Tucson çok istiyordum fakat yakıt tüketimi bayağı fazlaymış sanırım. Önerebileceğiniz SUV araç varsa bekliyorum, şimdiden teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticari araç, SUV kadar rahat olmaz. Ben Caddy'e o kadar para verilmesini mantıksız buluyorum.

Şu an Caddy kullanıyoruz 2008 model dediğiniz gibi rahat değil bugün o bahsedilen araca bindim Nissan qashqai 2017 modele öne oturdum test için kafam tavana değdi biraz sıkışık geldi içi pek ondan da memnun olmadım açıkçası ama Caddy'de böyle bir durum yok fakat dediğiniz gibi konforlu değil qashqai de sıkışık ve dar geldi bana çok arada kaldım.

Şu an Caddy kullanıyoruz 2008 model dediğiniz gibi rahat değil bugün o bahsedilen araca bindim Nissan qashqai 2017 modele öne oturdum test için kafam tavana değdi biraz sıkışık geldi içi pek ondan da memnun olmadım açıkçası ama Caddy'de böyle bir durum yok fakat dediğiniz gibi konforlu değil qashqai de sıkışık ve dar geldi bana çok arada kaldım.
Hocam açıkçası Nissan test ettiğim bir araç değil fakat kalıbına göre görüş açısı ve kabini inanılmaz dar. Özelliklede görüşünün kısıtlı olduğunu düşünüyorum.

Hocam açıkçası Nissan test ettiğim bir araç değil fakat kalıbına göre görüş açısı ve kabini inanılmaz dar. Özelliklede görüşünün kısıtlı olduğunu düşünüyorum.

Evet onu biraz olsun bugün bende fark ettim öne oturduğumda aşırı dar ve basık geldi hareket alanı çok az görüş açısı için de aynı şeyi söyleyebilirim pek tatmin etmedi panaromik cam tavanı var arabayı ferahlatıyor bayağı ama ön tarafın sıkışık ve dar olması büyük soru işareti oluşturdu kafamda bu fiyata bilmiyorum geniş güzel modelli SUV bulmak zor gibi.

O fiyatlara Opel'e bulaşılmasını tavsiye etmiyorum. Opel ilginç, ne çıkacağını bilmiyorsun.

Opel sahibiyim yorum doğruluğu değişir.

Bende 2015 Opel astra var (Opel, GM şirektine aitken) ve 2020 Opel Corsa var (psa group)

Opel 2015'e kadar iyi bir markaydı fakat psa ya geçince deney markası haline geldi, sıkıntıları umursamaz hale geldiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı