1 Modemi 1 bina kullanmak

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yüksek hızlı fiber internet bağlı modemi orta katta konumlandırıp her kata routher eklersek bir sıkıntı yaşar mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız yeteri kadar fazlaysa bir sıkıntı yaşıycağınızı sanmıyorum. Hızları eşit olarak routerlara bölerseniz biri indirme filan yaparken tüm hattı meşgul etmez.

Kaç kişi bağlanmayı düşünüyorsunuz? Eğer 20 kişi aynı anda bağlanmayı düşünüyorsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Böleceğiniz daire sayısı, burada kullanıcı sayısı, kullanım şekli, kanunen yasak olması gibi durumları da göz önünde bulundurun.

Adam haklı bir de bu var her Wi-Fi'ye baglana cihazın kendine has IP'si Mac adresi gibi şeyler vardır.
Mesela bahiz sitesinde oynadı adam kendi telefonu bir Telekom firmasına baglı oradanda adamın kişisel bilgilerine vb ulaşılabilir ama bu süreç savcılık vb izinleri ile alınır.

Ev bina mı? Müstakil mi?
Bina
Kanunen sıkıntı yaratacağını düşünüp araştırma yapmamıştım. Biraz araştırma yaptığımda gördüm ki kanunlar ev internetini kablo veya şifre ile paylaşanları "lisans almadan internet servisi yapan kişi" olarak tanımlıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…