1 monitöre 6 bilgisayar bağlamak

slymnq

Femtopat
Daha fazla  
1 monitörüm var. Üzerinde 1 DP 3 tane HDMI girişi bulunuyor 6 adet bilgisayarı baglamak istiyorum sadece görüntü icin nasıl bir yöntem izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana HDMI Switch lazım ancak 6 ve üzeri Switch'leri Türkiye'de bulabilir misin araştırman lazım.

Örnek ürün aşağıdaki link

HDMI Splitter alıp, bilgisayarlarınızdaki kartlara göre kablolar alıp hepsini Splitter'a bağlayıp görüntüyü switchleyebilirsin.

Aynı anda 6 bilgisayardaki görüntüyü ekrandan görmek istiyorsan program lazım.

Böyle bir cihaz iş görecektir:

Örnek olarak attım, daha kaliteli olan Ugreen gibi markaları tercih edebilirsiniz: (6 portlu modelini bulmak lazım)

Sana HDMI Switch lazım ancak 6 ve üzeri Switch'leri Türkiye'de bulabilir misin araştırman lazım.

Örnek ürün aşağıdaki link

Yazmayı unutmuşum bilgisayarlar vga/dp var çevirici ile kullanmak istemiyorum.simdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler

Yazmayı unutmuşum bilgisayarlar vga/dp var çevirici ile kullanmak istemiyorum. Simdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.

Anladığım kadarı ile bazı cihazlar VGA bazıları da DP. VGA ve DP Switch'lerde satılmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…