1 MPRT iyi mi?

Tuunahann

Decapat
Daha fazla  
Bu monitörü almayı düşünüyorum.
Ghostingten korkuyorum o yüzden 1MPRT olmasına özen gösterdim 1MPRT ghosting i engeller mi ya da bana hissettirmeyecek kadar düşürür mü?
Bir yerde 1 ms MPRT yazıyor bir tarafta 1 ms gtg yazıyor bunların hangisi doğru.
Lütfen yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210128_182535_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210128_182535_com.android.chrome.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20210128_174608_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210128_174608_com.android.chrome.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
VA Panelde ghosting kaçınılmaz ancak zaten VA panellerde 1ms MRPT ile mümkün,ghosting'i azaltır. CSGO gibi oyunlarda hissettirmez ancak tarayıcıda aşağı kaydırırken çok belli oluyor. ama güzel ya ben de Philips kullanıyorum VA ve renkleri muhteşem özellikle de siyahları sanki Amoled kullanıyormuş gibi hissediyorum.

Peki bu nasıl.
VA panelde ghosting kaçınılmaz ancak zaten VA panellerde 1ms mrpt ile mümkün, Ghosting'i azaltır. CS:GO gibi oyunlarda hissettirmez ancak tarayıcıda aşağı kaydırırken çok belli oluyor. Ama güzel ya ben de Philips kullanıyorum VA ve renkleri muhteşem özellikle de siyahları sanki AMOLED kullanıyormuş gibi hissediyorum.

Peki IPS modellerde ghosting olayı nasıl bilginiz var mı?
VA panelde ghosting kaçınılmaz ancak zaten VA panellerde 1ms mrpt ile mümkün, Ghosting'i azaltır. CS:GO gibi oyunlarda hissettirmez ancak tarayıcıda aşağı kaydırırken çok belli oluyor. Ama güzel ya ben de Philips kullanıyorum VA ve renkleri muhteşem özellikle de siyahları sanki AMOLED kullanıyormuş gibi hissediyorum.

Hangi model kullanıyorsun Philips'in.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı