1 ms 144 Hz Monitör Tercihi

Feanaro

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. İmza kısmında görmüş olduğunuz üzere sisteminde Gigabyte RTX 2060 ekran kartı mevcut. Monitör olarak televizyon ekranı kullanmaktayım ve artık normal bir monitöre geçme gereği hissediyorum. Bunun için şu anda indirimde olan bir kaç marka için tavsiyelerinizi istiyorum.
1. Viewsonic 23.6" VX2458-MHD
2. ASUS 24" MG248QE
3. AOC 24" C24G1
Bu arada monitörler Freesync olarak geçiyor (AMD için). Bunun bir etkisi olur mu?
Ayrıca bu fiyat aralıklarında başka tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım. 24 inç yeterli olacağını düşünüyorum.

Aralarından C24G1 en iyisi. Performans olarak en iyisi Asus model ama aralarındaki renk kalitesi farkını da ele alırsak C24G1 daha iyi bir tercih.

Aralarındaki fiyat farkı da önemli tabi ki biraz. Viewsonic 23.6" VX2458-MHD bu bakımdan benim için önde biraz daha. Ama derseniz ki aralarında dağlar kadar fark var, o zaman tabi ki daha kaliteli olanı tercih ederim.
@frostaqe arkadaşım teşekkür ederim yorumun için. Ne kadardır kullanıyorsun acaba? ve Herhangi bir problem yaşadın mı şimdiye kadar?

1.5 ay kadar oldu alalı. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çok memnunum

1.5 ay kadar oldu alalı. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çok memnunum
İndirimin bitmesine 5 saat gibi bir süre kaldı. Daha çok indirim gelir tabi ki ama artık bir an önce tamamlamak istiyorum eksik donanımlarımı. Dediğim gibi fiyat vs. olarak şu an hedefimde bu ekran var. Ama önümüzdeki 1-2 saat içinde tavsiyelere açığım hala arkadaşlar

Aradaki fiyat farkına değer. Hatta bütçe yetiyorsa C24FG73 en mantıklı seçenek. Yetmiyorsa AOC C24G1.
bütçenin oralara çıkmasını ben de isterim lakin 1400 bile aslında çok fazla. taksit seçeneğini kullanacağım için onun farkını da hesaba katmak zorundayım.

O zaman AOC'u alın aradaki farka değecektir. Viewsonic modelin hiçbir elle tutulur güzel yanı yok.
Anladım demek istediğinizi. Biraz fedakarlık yapıp bütçemi Samsung'a göre ayarlayabilirim aslında. Eğer değeceğini düşünüyorsanız birazdan sipariş vereceğim. Taksit seçeneği olunca açıkçası AOC ile Samsung arasında pek fark çıkmıyor.
@aroundtheoutside arkadaşın önerisi ile Samsung 23.5" LC24FG73FQMXUF monitör siparişini vermiş bulunmaktayım. Gelince performansı hakkında yorumda bulunurum. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Biraz bütçemizi zorlasak da değeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…