1 MS 144HZ Monitör Tavsiyesi

Makaleler
2
Yer
Şanlıurfa
Merhabalar sistemimi toplayalı 3-4 ay oluyor fakat hala eski bir monitör kullanıyorum. Bütçemi yeni toparladım diyebilirim.
1 MS 144 HZ ve VA panelli monitör tavsiyesine ihtiyacım var.

Aklımdakiler:
1) Samsung C24FG73 (Eksi yönü: Şuan normalden daha yüksek fiyatı. Samsung almamaya tövbeli olmam.)
2) AOC C24G1 (Eksi yönü: Stokta yok, ITOPYA dışında satana rastlayamadım.)
3) Viewsonic VX2458 (Eksi yönü: 144HZ ve Freesync aynı anda açılamıyormuş. Diğer monitörlerde de böyle mi? Bilgi verir misiniz?)

Beklemeli miyim? Sanki piyasaya yeni monitör modelleri gelmeye başladı. Acelem yok. Önerilere açığım.

144hz açarsanız FreeSYNC de açamazsınız maksimum 75 hz diye biliyorum.

Ben vx2458 kullanıyorum. FreeSYNC olmasına rağmen GSYNC olarak da kullanıyorum şu an, 144 hz çıkıyor ölçümlerde.

Daha bugün vx2458 aldım. 144 Hz 1 Ms fiyat performans olarak en iyisi.

Ben vx2458 kullanıyorum. FreeSYNC olmasına rağmen GSYNC olarak da kullanıyorum şu an, 144 hz çıkıyor ölçümlerde.
aynı monitörü 2 gün önce bende aldım.Fakat ben GSYNC ozellıgını kullanamıyorum.Monitörden Freesync özellığini açıyorum ancak nvıdıa ayarlarında GSYNC ozelliği çıkmıyor. Siz nasıl aktıf ettınız Gsync ozellıgını yardımcı olabılırmısınız ?

Viewsonic VX2458 tavsiye ederim kendimde kullanıyorum gayet kaliteli bir ürün.

Cevaplar için teşekkürler. Henüz karar veremedim. Viewsonic VX2458’in Freesync 144HZ verememesi ilginç. Yani tüm monitörlerde mi böyle anlayamadım. Önerleri hala beklerim.

1 ms özelliğini kapatın.

vx2458 kullanıyorum. freesync açıkken 144 hz. gösteriyor. 1 ms ile freesync aynı anda olmuyor. gayet memnunum.

Merhaba arkadaşlar bende araştırıyorum 2 K monitör GSYNC özellikli monitör tavsiye edermisiniz fazla uçmamak şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…