1 ms 240 Hz monitör önerisi

Bütçe
6000-6500

poyraz60

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Profesyonel olmasam da profesyonel düzeyde oynuyorum. 165 Hz ASUS TUF VG249Q1R sahibiyim. Artık yetmiyor gibi geliyor. O yüzden 240 Hz'ye geçmek istiyorum FPS sıkıntı değil yeni işlemci alacağım 240 veya 280 Hz olabilir kesinlikle 27 gerek yok oyun için alıyorum 24 gayet ideal. Oyun için alacağım fakat TN panel istemiyorum IPS olursa güzel olur markası da dandik istemiyorum. Aslında 2. el bir tane Alienware buldum ölü piksel gibi sorunları yok diyor arkadaş biliyorum biraz sorun olabilen bir monitör ama bir bakın fiyatı da iyi.

Bir de bu var hocam başka yok aradığınız özelliklerde.

Benim arkadaşta bu monitörden var satmayı düşünüyor bir tane ölü piksel avr ama gözle görülmeyecek kadar küçük ve en altta yani problem etmem çünkü temiz kullanıyor ayaklığı çok iyi klavye çarpmaz ama arkadaşımda 2K 144 Hz monitöre geçmek istiyor ve ASUS TUF'un kötü olduğunu söyledi kendisi LG almak istiyor o modelide şöyle bırakayım.

Açıkçası fiyat olarak 4300 TL teklif ettim verirse direk alırım.

Kime göre, neye göre kötü tartışılır bu konu tabii ki. 1 senedir kullanıyorum ben gayet memnunum.

Kime göre, neye göre kötü tartışılır bu konu tabii ki. 1 senedir kullanıyorum ben gayet memnunum.

Aynen bende size hak veriyorum çünkü benim şuanki kullanmış olduğum monitörde ASUS TUF modelide VG249Q1R ve gayet memnunum.

27" de 1080p çamur olur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…